EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 szept 24 | szerző: Kiss Judit

0

Világos gondolatok, tiszta jövőkép a tisztaság szerelmeseinek!

Zöld Jelzés 2013 Nemzetközi tisztítás-technológiai konferencia és kiállítás,
Clean Europe 2013 szakmai vetélkedő, döntő

A konferencia fő témája a környezetbarát tisztítás-technológiai (takarítás) védjegy, minősítési rendszer magyarországi bevezetése.

A Tenrom  Magyarország a rendezvény fő támogatója, takarítógépek területén kizárólagos kiállító, és biztosítja a Clean Europe verseny lebonyolításához szükséges gépeket.

Az alábbi “Látogatóknak”, “Kiállítóknak”, “Létesítménygazdáknak”, “Versenyzőknek” gombokra kattintva további részleteket olvashat a rendezvényünkről.
Online jelentkezés lap   Nyomtatható jelentkezési lap

Találkozópont, ahol a versenytársak és partnerek mellett adott téma elismert képviselői szakmai kérdéskörökhöz kapcsolódva oszthatják meg tapasztalataikat, ismerhetik meg egymás véleményét.

zold_jelzes_2013_Meghivo_1

zold_jelzes_2013_Meghivo_2

zold_jelzes_2013_Konferencia program

Biztosítsa mihamarabb helyét a rendezvényen!
Online jelentkezés  vagy nyomtatható jelentkezési lap

Környezetbarát terméke vagy szolgáltatása van, mely bemutatására pont megfelelő alkalom az kiállítás, melyen megjelenik a szakma színe-java?
Vagy egyszerűen szeretné vállalkozását reflektorfénybe állítani? További részletekért kattintson ide.
Jelentkezzen kiállítónak az info@archiv-matisz.matisz.org címen!

Önnek fontos a költséghatékony létesítményüzemeltetés (vízhasználat, elektromos áramfelhasználás, szelektív hulladékgyűjtés, szennyvíz  kibocsátás)?
Önnek fontos a hatékonyság? Fontos az Önre bízott létesítmény környezetre gyakorolt hatása?
Érdeklik az új lehetőségek?
Akkor itt a helye! Mert itt kerül bemutatásra a környezetbarát tisztítás-technológiai (takarítás) védjegy, minősítési rendszer elsőként Magyarországon. Ismerje meg az új követelmény rendszert, ami segít Önnek olyan szolgáltatót választani, aki hatékonyabb és környezettudatosabb szolgáltatást nyújt a létesítményben munkájukat végzőknek.
Jelentkezzen most! Online jelentkezés  vagy nyomtatható jelentkezési lap.

Dolgozói kimagasló eredménnyel végzi a munkájukat? Precízek és gyorsak? Szívesen összemérik tudásukat a magyar, lengyel, osztrák és olasz takarító kollégákkal?

Nevezze be őket a Clean Europe versenysorozat budapesti futamára, melyet a konferencia napján, délután rendezünk meg. A versenyről részleteket itt olvashat. Nemcsak reklám a cégének, hanem remek csapatépítés is egyben! A győztes csapat szakértőjének kiemelt interjúlehetőség a MATISZ honlapján! Online jelentkezés vagy nyomtatható jelentkezési lap.

Nézze  meg a 150 látogatót vonzó Pályára állítás 2012 rendezvényen készült képeket és a versenyről készült  filmet.

 

Tags: , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑