EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2017 szept 21 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Watson módszerrel a jobb vezetői munkáért

Létezik egy nagy hatású, inspiráló módszer, amellyel nem csak új válaszokat találhatunk régi, fontos vezetői kihívásainkra, hanem ki is próbálhatjuk azokat előzetesen, mielőtt nekilátnánk a megvalósításuknak.  Ez a módszer a cselekvésorientált Watson coaching. A MATISZ idei konferenciáján Terjéki Judit Watson coach előadásában erről fog beszélni.

Magánemberként, vezetőként mindannyian éreztük már, hogy jó lenne egy adott helyzetre, problémára, egy munkatársi konfliktusra, kapcsolatra kicsit kívülről, ha lehet, másik szemszögből ránézni. Vagy hányszor próbáltunk meg elképzelni, esetleg fejben, gondolatban lejátszani egy-egy fontos beszélgetést?  Azután talán mégsem azt értük el, amit szerettünk volna. Erre a helyzetre reflektál a Watson coaching módszer.

A folyamat célja az, hogy a résztvevők csoportban dolgozzanak üzleti, vezetői témáikon, aktuális kérdéseiken, aktuális munkahelyi helyzeteiken. A csoporttagok arra szerződnek, hogy biztosítják egymásnak az elfogadó, biztonságos teret, ahol bármilyen téma előkerülhet – kritika, elvárás, megítélés nélkül. A coach a témákat, helyzeteket a csoport aktív együttműködésével megjeleníti, cselekvésbe fordítja. Mindezzel új perspektívákat nyit meg, maga mögött hagyva a megszokott működést. Teret nyit új gondolatoknak, újfajta megoldásoknak.

​A csoport  közös munkája sok esetben erőteljes perspektívaváltást hoz létre, új megoldási stratégiákra hívja fel a résztvevők figyelmét. Arra tanít, hogyan írjuk újra életünk, munkánk, megszokott reakcióink forgatókönyvét. Előadásában Terjéki Judit a Watson csoport coaching módszerről és annak egyedülálló hatékonyságáról osztja meg tapasztalatait.

Regisztráljon most a konferenciára!

Tanulmányozza át részletes programunkat, hiszen e mellett még számos egyéb témában is érdekes előadásokat hallhat. Délután pedig egy nagyon érdekes, 90 perces integrált munkáltatói márka workshopon vehet részt az első 40 jelentkező.

Találkozzunk a konferencián!

A konferencia támogatója a Kärcher Hungária Kft.                                           

Tags: , , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑