EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2017 ápr 26 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Vita a közbeszerzési törvényről – mi az az optimális szolgáltatási szint?

Az új közbeszerzési törvénynek köszönhetően ma már nem a legolcsóbb ajánlat nyer automatikusan, hanem lehetőség van ár/érték alapon versenyezni, hogy a legoptimálisabb szolgáltatási szint benyújtója nyerjen. De mik azok a szempontok, amik alapján meg lehet határozni az optimális szolgáltatási szintet? Erről beszélgetünk a MATISZ idei második kerekasztal beszélgetésén.

Soron következő kerekasztal beszélgetésünkön a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) szakértői csoportja által előkészített közbeszerzési szakmai bírálati szempontokról lesz szó.

Időpont: 2017. május 24. (szerda) 9:00-tól 11:00-ig

Helyszín: Első Pesti Rétesház – 1051 Budapest, Október 6. utca 22.

Részletes program:

9:00-9:20 „Smart Cleaning”, avagy takarítsunk (meg) okosan! Előadó: Szabó Ákos (Diversey Kft.)

9:20-9:40 Vitaindító előadás a szakértői munkacsoport által előkészített anyagból: Mi az az optimális szolgáltatás?

9:40-11:00 Szakmai Fórum, melynek célja egy szakmai irányelv elfogadása

Jelentkezzen most!

Az új közbeszerzési törvénnyel végre ismét teret kapott a szakmaiság. Így most lehetőséghez jutottunk, hogy lerakjunk egy szakmai védjegyet, meghatározzuk azokat az alapvető szempontokat, amik alapján a jövőben össze lehet hasonlítani a közbeszerzési pályázatokat, meg lehet határozni a legoptimálisabb, ár/érték arányban legmegfelelőbb szolgáltatást.

Ehhez együtt gondolkodásra, együttműködésre, közös vitákra van szükség, hogy hosszú távú megoldásként egy megfelelő irányelv szülessen, ami figyelembe veszi a szakmai felkészültséget, a munkára fordított időt és a felhasznált eszközök minőségét is.

Jöjjön el, vegyen részt a közös gondolkodásban, a szakmai irányelv kidolgozásában! Szóljon bele, határozza meg a saját jövőjét!

Várjuk szeretettel!

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot!

Tags: , , , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑