EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2016 jún 16 | szerző: Kincses Zsófia

0

Vásári Napok

A németországi szakmai kiállítások a külföldi cégek számára meghatározó jelentőségűek, lehetővé téve a német és a külföldi piacokra történő kijutást. 100.000 külföldi kiállító és 2,7 millió külföldi látogató vesz részt évente a 170 nemzetközi kiállításon Németországban. A szakmai látogatók első kézből tájékozódhatnak az adott ágazatban elért sikerekről, innovációs fejlesztésekről és cserélik ki a szakmai tudnivalókat nemzetközi partnereikkel.

A kiállításokon való részvétel a vállalati marketing széles körben elfogadott eszköze, amely jelentős előnyökkel bír más promóciós csatornákkal szemben, hiszen multifunkcionális jellegénél fogva több vállalati, marketing és értékesítési cél elérését segíti elő.

A Német-Magyar Ipari és Keresekedelmi Kamara több nemzetközileg elismert vásártársaság képviselete által és saját kiállítói megjelenései révén ismeri a kiállítói részvétel összetettségét és a professzionális megjelenés fontosságát. Ezért tapasztalt magyar és német előadók és szakértők közreműködésével 2016. szeptember 14-16. között konferenciát és workshopokat, valamint kiállítói tréningeket szervez a téma iránt érdeklődőknek. Ez a program nagyszerű lehetőséget nyújthat a TisztaShow-n kiállítóként megmutatkozó cégek számára  ismeretszerzésre, ötletek gyűjtésére is.

A háromnapos rendezvénysorozat hasznos információkkal szolgál a sikeresen működő német vásári szektorról, a külföldi kiállításokon történő megjelenés hazai támogatási lehetőségeiről, a hatékony kiállítói megjelenés személyi, pénzügyi és tárgyi feltételeiről.

A tréningeken való részvétellel olyan tudást kapnak a résztvevők, melyet jövőbeli kiállítói részvételeiknél mind a döntéshozatal, mind a stand kialakítása és üzemeltetése, mind pedig a vásáron kiépített kapcsolatok utógondozása során hasznos útmutatóként vehetnek majd igénybe.

A konferencia és a workshopok, valamint a tréningek részletes bemutatása a csatolt tájékoztatóban található. A rendezvénysorozatra Budapesten, a Német-Magyar Gazdaság Házában (1024 Budapest, Lövőház u. 30.) német-magyar szinkrontolmácsolással kerül sor.

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket a rendezvény, kérjük részvételi szándékát legkésőbb 2016. augusztus 31-ig jelezze a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi kamaránál online regisztrációval. A jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudják a szervezők elfogadni. További információval készséggel állnak rendelkezésre a (06-1) 345-7645-ös telefonszámon vagy a simon-lutring@ahkungarn.hu  e-mail címen.

Tags: , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑