EN  |  HU

Környezetbarát védjegy

Publikálva 2014 jan 30 | szerző: Kiss Judit

0

Vannak, akik zölden kérik! Vannak, akik már zölden nyomják!

A pozitív visszacsatolás, egyszerűbben: a dicséret, az elismerés megerősíti azt a cselekvést, amelyet jutalmaznak vele. Ez a pszichológia tudományának egyik alaptétele.

Ezt a törvényszerűséget figyelembe véve, addig is, amíg a környezetbarát takarítás minősítési rendszer és Védjegy előkészületi munkálatai haladnak a maguk útján, nem ülhetünk tétlenül.

A MATISZ az Epo-trend Kft.-vel közösen két, környezettudatos magatartást elismerő takarítási díjat alapított: Zölden takarított és Zölden takarító kategóriákban.

A Zölden takarított díjat azon cégek, intézmények érdemlik ki, melyek alkalmazzák, igénylik, használják, megrendelik a környezettudatos tisztítási technológiákat. A Zölden takarító díjjal pedig azokat a cégeket ismerjük el, amelyek megtanulják, alkalmazzák és népszerűsítik a zöld takarítási megoldásokat.

Minden egyes zölden tisztított négyzetméter hozzájárul környezetünk egészségesebb egyensúlyának fenntartásához. Csatlakozzon az Ön cége is a Zöldek csapatához!

A díjakat idén első ízben a COMFORT Burkolattechnika Szakkiállításon adjuk át 2014. február 21–én.

Egy okkal több, hogy találkozzunk!

A február 21-i MATISZ programokról bővebben itt, a Clean Europe tisztítás-technológia versenyről pedig itt olvashat. Jelentkezési lap a MATISZ programokra itt.

 

 


további cikkeiVissza az elejére ↑