EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2016 máj 24 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Van egy sikertörténete? Mondja el!

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség (HFMS) július 13-án ünnepli a Létesítménygazdálkodás Világnapját. Az eseményre várják a cégek sikertörténeteit bemutató rövid előadásokat.

Ha létesítménygazdálkodási tevékenységet folytat, és van egy jó sztorija, most talál rá hallgatóságot is.

A Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség (HFMS) és a  Global Facilities Management Association július 13-án, szerdán ünnepli egy rendezvény keretében a Létesítménygazdálkodás Világnapját. A regisztráció 14.30-kor, az esemény 15 órakor kezdődik. A helyszín a fő támogató Allianz Hungária Zrt. székháza: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.

Az Allianz köszöntője, valamint a World FM Day videójának levetítését követően kerül sor a létesítménygazdálkodási sikertörténetek bemutatására. Az eseményre jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A szervezők 6-8 perces beszámolókat várnak, amelyet egy 4-5 diából álló prezentáció kísér. Az előadó a sikertörténet bemutatását követően válaszol a hallgatók kérdéseire is.

A rendezvény egy pódiumbeszélgetéssel, majd workshoppal zárul.

Amennyiben több sikertörténettel jelentkeznének a cégek, mint amennyi idő a rendelkezésre áll a júniusi rendezvényen, úgy a sikertörténetek bemutatását ősszel folytatják a szervezők.

Ossza meg Ön is sikertörténetét!

Tags: , , , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑