EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 okt 13 | szerző: Kiss Judit

0

Van egy jó ajánlatuk az Ön számára!

Október 20-án az Előadásokon, Pódiumbeszélgetésen, World Café workshopon, a folyosói beszélgetéseken és a bőséges, finom ebéden túl, lesz nyolc igényes, pro-aktív cég, amely a szálloda különtermében bemutatja a szakmai közönségnek néhány fontos újdonságát. Lesz egy-két visszautasíthatatlan ajánlatuk az Ön számára!

AMSA Higiénia Kft. Innovatív higiéniai megoldások!

Professzionális higiéniai eszközök forgalmazásával foglalkozunk. Innovatív nemzetközi gyártókat képviselünk a magyarországi piacon, eszközeinkkel jelen vagyunk az élelmiszeriparban, a vendéglátásban, valamint a professzionális ablaktisztítás területén.

BOKK Paper Kft.

Hazai márka – Magyar gyártó – Nemzetközi minőség. Professzionális mosdóhigiéniai és ipari törlőrendszerek több minőségi kategóriában. Kéztörlőpapírok, toalettpapírok, ipari törlők, orvosi papírlepedők, szalvéták, adagolórendszerek. Országos Márkakereskedői hálózat, szakszerű, megbízható és gazdaságos vevőkiszolgálás.

Diversey Kft.

A Sealed Air Diversey Care diviziója a töretlen az innovatív megoldások fejlesztésében. A kiállításon a Quattroslect rendszerünket mutatjuk, be mellyel a napi takarítási feladatok 95%-a lefedhető. négy szuperkoncentrátumú termékkel, oldhatjuk meg a padozat, belső tér vízálló felületei, szaniter helyiségek és az üvegfelületek takarítását, úgy hogy a környezetre gyakorolt terhelést akár 95%-al, a vegyszer mennyiséget akár 50%-val, a vegyszerköltséget minimum 20%-al csökkenthetjük. A rendszerrel a zöld takarítási technológiát tehetjük teljessé, úgy hogy a megbízók és felhasználók számára innovatív megoldást kínálunk.

Ecologic Trade Kft.

Cégünk Magyarország egyik meghatározó bio/öko tisztítószer gyártója illetve öko – drogériai termékek nagykereskedője. Célunk hozzájárulni ahhoz, hogy elterjedtebbé váljon a környezetbarát szemlélet és életmód, hogy ne csak a háztartásban, hanem a vállalati szektorban is használjanak koncentrált, környezettudatos termékeket. Az üzleti életben kiemelt szempont a fenntarthatóság, a környezetvédelem szükségszerűen része a gazdaságnak.

Kärcher Hungária Kft.

Jöjjön el a Kärcher információs standjához és ismerje meg a Kärcher teljes körű megoldásait, amelyeket profi takarítóknak kínál.

Nilfisk Kereskedelmi Kft.

A Nilfisk több mint 100 éves múltja tele van olyan innovatív megoldásokkal, amelyek ma már standarddá váltak a takarításban. Cégünket a folyamatos innováció, az új és bizonyítottan hatékonyabb megoldások, a kiváló minőség és a szolgáltatások magas színvonala tették a világ egyik vezető professzionális takarítógép gyártójává. Rendkívül széles termékportfóliónknak, több évtizedes tapasztalatunknak és vevőközpontú gondolkodásunknak köszönhetően minden takarítási feladatra van rugalmasan kialakított megoldásunk. Lehet az akár a 21. század zöld követelményeinek megfelelő takarítási feladat vagy egy rendkívül nehéz ipari környezetben végzett takarítás.

Tisztítás Technológiai Tudományok Intézete

Bemutatkozik a 12 éves Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete Kft. a MATISZ konferenciáján. Arculatot váltottunk, a piac igényeire fókuszáló új képzéseket indítunk az idei tanévben. Oktatási anyagainkkal, tájékoztatóval, kvízzel és ajándékokkal várjuk az érdeklődőket, akik megcsodálhatják új honlapunk sztárját is, az ipar- és a dizájntörténet remekét, a 75 éves Elektrolux porszívót, saját fadobozában. Standunkon minden 12. látogatót értékes tréningnyereménnyel ajándékozunk meg. Várjuk szeretettel!

Versenyhajó Kft.

Fejlesztési ötleteket és pályázati lehetőségeket közvetítünk, korszerű gyakorlatot pályázati projektek megvalósításához. Nem nagy halak, hanem gyors halak vagyunk. Azon vezetők partnere, akik tudatosan fejlesztik szervezetüket, szervezetüket és eszközeiket. Fontos erőfeszítésünk, hogy EU-s forrásokat vonjanak be projektjeikbe, a megvalósításnál pedig a legjobb és kipróbált gyakorlatot keresik. Célunk, hogy Ügyfelünk versenyhajónak érezhesse magát a saját mezőnyében, a saját fejlesztési projektjeiben.

A rendezvény főtámogatója a Nilfisk_CMYK_out Kereskedelmi Kft.


további cikkeiVissza az elejére ↑