EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 febr 11 | szerző: Kiss Judit

0

Szakmai háromszög- Tisztítás – technológiai Konferencia – 2015. október 20.

Mi az, amit már tudni lehet az idei, őszi szakmai konferenciával kapcsolatban? Előre láthatóan hasznos és szakmailag magas színvonalú lesz, hasonlóan az előző évekhez. Csak úgy, mint tavaly és tavaly előtt, jók lesznek az előadók és sok féle, változatos előadás várható.

Tudni lehet a helyszínt: Airport Hotel Stáció, Vecsés.
És a rendezvény időpontja is ismert: 2015. október 20.

Hasonlóan a tavalyi találkozóhoz, az egybehangzóan pozitív visszajelzéseknek megfelelően, idén is lehetőséget biztosítunk a szakma jelenlevő résztvevői számára az iparágat érintő fontos kérdések megbeszélésére, aktív, tartalmas eszmecserére.

Idén is tartunk tehát World Café megbeszélést, ahol szóba tudunk állni egymással és akár döntő módon tudják befolyásolni a szakma mozgásának irányát, jelenét, közeljövőjét a megjelent résztvevők.

Végül, de nem utolsó sorban, idén is lesznek az elmúlt két évben nagy sikert aratott „Out of the box” előadások, a vállalatok szervezését, vezetését érintő, a hatékonyabb menedzsment tevékenységet inspiráló, támogató előadók és előadások.

És, igen. 2015 –ben is! – Egyre több takarító cégben és kollégában továbbra is tombol a versenyszellem! Jöjjenek, hát és mérjék össze ügyességüket és szaktudásukat! Clean Europe 2015. – budapesti futam

Írja be tehát a naptárába:

2015. október 20.
Airport Hotel Stáció, Vecsés


további cikkeiVissza az elejére ↑