EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2018 márc 07 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Tréning az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerről

Bevezetés az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe (EKR tréning) címmel tart tréninget Dr. Herbák Henrietta közbeszerzési jogász 2018. március 27-én.

Helyszín: ElektroProfi irodaház alagsori nagyterem (Budapest XIV., Fogarasi út 2-6.)

Időpont: 2018. március 27. 9.00-tól 12.00-ig (Regisztráció: 8.30-tól)

2018. április 15-től hatályba lép az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR), ami sok olyan változást jelent, amire érdemes felkészülni azoknak a takarító cégeknek, akik közbeszerzésen rendszeresen indulnak vagy tervezik, hogy a jövőben indulni fognak.

Az EKR 2018. január 1-től már él, és április 15-ig még lehet papíralapon is pályázni, de ezt követően már csak és kizárólag elektronikus formában nyújthatók be az ajánlatok. Új felületen jelennek majd meg a hirdetmények, és új rendszere lesz többek között a jogorvoslat vagy a szerződések benyújtásának.

Az elméleti és gyakorlati tréning abban kíván segítséget adni a takarító cégek vezetőinek, a takarítás szakmai területéért és/vagy a pályázatírásáért felelős munkatársaknak, hogy hogyan készüljenek fel a rendszer használatára.

Dr. Herbák Henrietta az ajánlattevők szemszögéből mutatja be, melyek a legfontosabb változások, mik a legfontosabb tudnivalók, mire kell leginkább figyelniük a már tapasztalt ajánlattevőknek is, mindezt interaktívan, kérdések megválaszolásával, két részben, egy rövid kávészünettel.

Jöjjön el, kérdezzen! Találkozzunk 2018. március 27-én!

Jelentkezzen most az alábbi formanyomtatvány kitöltésével!

Jelentkezési lap – EKR Tréning

    Kérjük, minden jelentkező számára külön jelentkezési lapot töltsenek ki! Jelentkezési határidő: 2018. 03.23.

  • 2018. március 27. (kedd) 8:30-12:00
    Elektroprofi Irodaház (1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.)
  • a tréningen való részvételt és a kávészünet költségét
  • A MATISZ szervező partnere (Etalon ’95 Kft.) a részvételi díjról átutalási számlát küld a megadott számlázási címre. A részvételi díj nettó 1.000 Ft értékű közvetített étkezést tartalmaz, mely a számlán külön feltüntetésre kerül. A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli.
  • Amennyiben arra nem a szervezők miatt van szükség!
  • Az Elektroprofi Irodaház környékén lévő utcákban, valamint a Fogarasi úti TESCO parkolóban ingyenes a parkolás.

 

Ellenőrzés

Tags: , , , , , , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑