EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2015 nov 22 | szerző: Gömöri Andrea

0

TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár

Hungexpo „B” Pavilon, 2016. október 21-22.

A kiállítás és vásár szervezője a MATISZ, amely nem kisebb célt tűzött maga elé: legyen 2016-ban sikeres kiállítása a takarítási szakmának!

Sikeres? 2016-ban? A Takarítási szakmának? IGEN!

Sikeres lesz, amennyiben mindenki, akinek érdeke, hogy a tisztítás-technológiai iparág ismert és elismert legyen, támogat, mellénk áll és megjelenik a rendezvényen.

Majd egy év áll rendelkezésre, hogy minden takarító szolgáltató, gyártó- és forgalmazó illetve a takarító iparhoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó vállalkozás végiggondolja, ott akar-e lenni a szakma egyedülálló rendezvényén, meg kíván-e jelenni saját kiállítói standdal.

Hogy mekkora standot szükséges bérelni ahhoz, hogy láthatóvá tegye magát egy cég a piacon? Az sok mindentől függ! Mindenképpen kell hozzá bátorság, és rengeteg munka: a magától értődő kitölteni a jelentkezési lapot, befizetni a regisztrációs díjat, aláírni a szerződést feladatokon túl a lényeg a hirdetésben, a figyelemkeltésben és a megjelenés minőségében van.

A takarítási szakma közös érdeke, hogy a 2016-os kiállítás komoly, átfogó, modern, érdekes és hasznos rendezvény legyen, ami előremutat és lendületet ad mindenkinek, aki részt vesz benne.

Olvassa el a kiállítói tájékoztatónkat! Reméljük, számos kérdésére azonnal választ fog találni. Ha mégsem, kérjük, kérdezzen, írjon az info@archiv-matisz.matisz.org címre! Segítünk előkészülni, választani és megjelenni.

Legyen részese a TisztaShow-nak!

Látogasson el a rendezvény honlapjára:  www.tisztashow.hu!


további cikkeiVissza az elejére ↑