EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2015 dec 02 | szerző: Kincses Zsófia

0

TisztaShow – mert minden tiszta?

TisztaShow – Hungexpo „B” Pavilon, 2016. október 21-22. Igen, tudjuk, sokára lesz. De addig számtalan dolgot meg kell tenni ahhoz, hogy elérjük célunkat: legyen a szakmának sikeres kiállítása 2016-ban!

Nem csak a MATISZ-nak kell tenni ezért a célért, hanem mindenkinek, akinek érdeke, hogy a tisztítás-technológia iparága ismert és elismert legyen.

Minden vállalkozás, cég gondolja végig, hogy meg kíván-e mutatkozni saját kiállítói standdal. Erre lehetősége van annak, aki jelentkezik kiállítónak. Hogy mekkora standot szükséges bérelni ahhoz, hogy láthatóvá tegye magát egy cég a piacon? Az attól függ! De mindenképpen kell hozzá bátorság, és rengeteg munka. Munka nem csak a szervezők, hanem a kiállító cégek részéről is.

Aki kiállítónak jelentkezik, annak is rengeteg feladata van: kitölteni a jelentkezési lapot, befizetni a regisztrációs díjat, aláírni a szerződést – ezek a nyilvánvalók. De ezen túlmenően is: hirdetni önmagát a vásárlói körében, döntéseket hozni a standdal kapcsolatban, prospektust készíteni, stb.

Ezekben a feladatokban a MATISZ nem hagyja Önt cserben, segítséget tud nyújtani Önnek, mert a szakma közös érdeke, hogy a 2016-os kiállítás egy olyan rendezvény legyen, ami előrébb visz mindenkit, aki részt vesz benne. Segítünk előkészülni, választani és megjelenni is.

Olvassa el az általunk elkészített kiállítói ajánlatot! Számos kérdésére azonnal választ fog találni. Amit pedig véletlenül kifelejtettünk belőle, kérdezze meg! Legyen részese a TisztaShow-nak!

További információk: www.tisztashow.hu

Tags: , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑