EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 aug 01 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Tegyük tisztábbá környezetünket!

Bár szinte mindenki takarít otthonában, de vajon tisztában vannak-e azzal az emberek, hogyan érhető el valódi tisztaság a látszólagos helyett? Milyen eszközöket, kezelőszereket érdemes használni egy-egy felületre? Miközben odafigyelünk arra, hogy korszerű hűtőnk, mosó-, és mosogatógépünk legyen, a porszívót általában csak akkor cseréljük, ha végleg elromlott. A TisztaShow egy kiváló lehetőség, hogy a lakosságnak bemutassák a kiállítók, mit kell tudni a 21. században a takarításról.

Miközben igényesek vagyunk arra, milyen autóval közlekedünk, milyen ruhákat hordunk, milyen házban lakunk, a takarítás terén a legtöbb ember megelégszik a látszólagos tisztasággal. A takarítás a legtöbbek számára a porszívózással és felmosással egyenértékű, így számos olyan terület marad az otthonokban, amelyeket mindennap megérint a család összes tagja, mégsem fertőtleníti, törli le senki vagy csak nagyon ritkán. Kevés szó esik a kilincsek, klaviatúrák tisztán tartásáról éppúgy, mint a környezetbarát takarításról.

Fertőtlenítés alatt még mindig a klóros vegyszerek használatát értik a legtöbben, amivel jelentősen szennyezzük környezetünket. Pedig ma már számos módszer van, ahol vegyszermentesen lehet takarítani, klór nélkül fertőtleníteni.

Nemcsak a kezelőszerek, de a takarítógépek között is nagy különbségek lehetnek. Mivel kevesen tudják, melyik jelzés, számsor mit jelent egy porszívón, takarítógépen, sokan az ár vagy a dizájn alapján választanak készüléket, amit akár 8-10 évig is használnak, amíg csak tönkre nem megy.

A forgalmazók számára kiemelten fontos kérdés a lakosság edukálása, azonban nehéz ehhez megfelelő felületet, fórumot találni. Ezért egyedülálló lehetőség az októberi TisztaShow. Itt egy helyen lesz látható a résztvevő kiállítók összes terméke, a látogatók össze tudják hasolítani, melyik kezelőszer, eszköz mit tud, melyiket éri meg ár/érték arányban a leginkább megvásárolni. Aki kimarad, annak a termékeiről továbbra sem fog eleget tudni a célközönsége.

Egy kiállítás sikerét nagyban meghatározza az is, mit tesznek a kiállítók a siker érdekében. Milyen bemutatókat, látványos akciókat tartanak, mennyire informatívak, mennyire bír információjuk az újdonság erejével.

A TisztaShow szervezője a Magyar Tisztítás-Technológiai Szövetség minden lehetőséget megad a kiállítók számára: bemutatkozhatnak a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók, ipari és lakossági piacra értékesítők egyaránt lehetőséget kapnak a bemutatkozásra. A Technológiai Bemutatótéren a legkorszerűbb technológiák, kezelőszerek és módszerek bemutatóira kerül sor, amikkel egy-egy adott felület a leghatékonyabban tisztítható. A Takarítók Utcájában pedig a szolgáltatók hívhatják fel magukra a figyelmet.

Aki kimarad, az nem csupán egy kiállításon nem vesz részt, de elveszíti annak a lehetőségét is, hogy egy helyen és időben nagy tömegek, és a potenciális célközönség felé kommunikáljon. Ezt a hátrányt leküzdeni csak a bérleti díj többszörösét jelentő marketing költségekkel és hosszú hónapokig tartó, drága reklámkampánnyal lehet ellensúlyozni, Megérné kimaradni? Semmiképp!

Jelentkezzen most, mert a konkurensei már jelezték részvételi szándékukat. Mutassuk meg együtt, mit jelent a hatékony, környezetkímélő professzionális takarítás a 21. században. Hiszen a potenciális vásárlók, a lakosság adott, csak még nem tudják, miért is kellene lecserélni az otthoni eszközeiket. Ha mi októberben megmutatjuk, annak hatása hosszú távon is érezhető lesz a piacon.

Ne maradjon le a régió egyedülálló kiállításáról és vásáráról!

Tags: , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑