EN  |  HU

Budapest Cleaning Show 2018

Publikálva 2018 júl 29 | szerző: Gömöri Andrea

0

Talkshow: milyen az ideális takarító robot

Szakmai Fórum a Budapest Cleaning Show-n: a takarítógépek fejlesztésében úgy tűnik, hogy a robotizáció a legnagyobb kihívás a gyártók számára. A kérdésre, hogy van-e igény és lehetőség arra, hogy teret nyerjenek a takarító robotok, vagy hogy a személyzetet kiválthatja-e egy automatizált gép, sokan keresik a választ.

Színesíti a képet az a kérdés is, hogy a ma még nagyon drága robotok a jövőben milyen áron lesznek elérhetők. Készülnek-e majd olyan automatizált takarítógépek, amik nem csak a nagy, egybefüggő felületeket takarítják. Lesznek- e, és ha igen, milyen készséggel, tudással rendelkező takarítók, akik majd kezelik ezeket a gépeket. Egyáltalán, mit is kellene automatizálni a takarításban?

2018. október 6-án három szakember, Ritz Tibor MATISZ tisztítás-technológiai szakértő, Horváth Zoltán értékesítési vezető a Kärcher Hungária Kft. és Magony Richárd projektvezető a Cleartex Kft. képviselőjeként együtt, a közönséget is bevonva keresik a kérdésekre a választ, egyenként bemutatva saját nézőpontjukat, hogy a talkshow végére a részvevőkkel közösen felvázolják, összeépítsék az ideális takarító robotot.

A Szakmai Fórumon mindenki ingyenesen részt vehet, aki regisztrált látogatója a Budapest Cleaning Show-nak. A szakkiállítás részletes programját a www.budapestcleaningshow.hu oldalon találhatja meg.

Tags: , , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑