EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2017 aug 28 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Szükség van a szakmai konzultációra!

Minden évben kell egy olyan nap, amikor a tisztítás-technológiában érdekelt cégek képviselői összejönnek, hogy kellemes környezetben megvitassuk a szakma aktuális helyzetét. Ezért kerül sor, immár nyolcadik alkalommal a MATISZ szervezésében a tisztítás-technológiai konferenciára. Olvassák el Paár Zoltán, a MATISZ elnökének invitálását!

„Hiszem, hogy a rendszeres párbeszéd révén tud előrelépni a szakma. Fontosak számunkra ezek a konferenciák, amelyekre minden évben neves előadókat hívunk. Így lesz ez az idén is.” – mondja Paár Zoltán.

Számos égető kérdés van, amiről érdemes beszélni: a fokozódó munkaerőhiány és annak vetületei központi téma lesz az idei konferencián is. Hogyan tudjuk megtartani a jó munkaerőt? Hogyan érhetjük el, hogy minél több képzett szakemberünk legyen? Mit kell tennünk, hogy ne csupán megmaradjon a cégünk a piacon, de fejlődni is képes legyen?

Hazai és nemzetközi példákat felvonultató előadásokkal, valamint hasznos, gyakorlati ismereteket bemutató workshoppal készülünk, amely reményeink szerint inspirálja, fejleszti majd a résztvevőket és iránymutatásul szolgálhat a jövőben.

Jelentkezzen most!

Idei konferenciánk mottója nem véletlenül Lépéselőnyben. Fontos, hogy tisztában legyünk a piaci viszonyokkal, felmérjük a lehetőségeket, a nehézségeket annak érdekében, hogy megtartsuk vagy javítsuk cégünk piaci helyzetét a folyton változó gazdasági környezetben is.

Hallgassa meg Ritz Tibor, a MATISZ szakértőjének ajánlását is!

Tags: , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑