EN  |  HU

Higiénia világszínvonalon

Publikálva 2016 okt 19 | szerző: Kiss Judit

0

Számíthatóság!

5% plusz, mínusz kiszámítható az egy emberre, cégre várható toalettpapír és kéztörlő papír éves költségigénye – 40%-os papírfogyasztás megtakarítás mellett! – mondja az SCA szakértője.

A Tork márka hazai forgalmazója az SCA is ott lesz a TisztaShow-n október 21-22-én. Megjelenésük fókuszába a mosdó higiénia új termékeit és új lehetőségeit állítják.

Kézben tarthatja a költségeket…

… miközben a higiéniát is növeli a Tork SmartOne toalettpapír adagoló család hat, különböző megjelenésű darabja. 40%-kal csökkenthető a lapadagolásnak köszönhetően a papír felhasználás és csökken a hulladékképződés is.

A takarító személyzetnek is kevesebb lesz a munkája!

A leegyszerűsített adagolók feltöltése időmegtakarítást tesz lehetővé a takarítók számára. Ugyanezt a célt szolgálják a Tork Easy Handling csomagolású termékei: egyszerűen hordozhatók, megkönnyítik a logisztikai feladatok ellátását.

Garancia a magas minőségre – ez az alap!

A levél ikon a Tork papírtermékein a prémium minőség védjegye.
A Tork Image Design termékcsalád darabjai az irodák, hivatalok, munkahelyek mosdóiban – letisztult vonalak, sima felületek, ujjlenyomat elleni védelem – mind-mind hozzájárulnak a vállalkozásról kialakult pozitív összképhez.

Költséghatékonyság prémium minőséggel karöltve – ezt célozta be a Tork.

És a részletekbe még bele sem mentünk! Azokról tájékozódjon az SCA felkészült kollégáitól az SCA standjánál a TisztaShow-n! Várják Önt szeretettel a 9-es számú standon!


további cikkeiVissza az elejére ↑