EN  |  HU

Szakértők

Az állami szabályozások és követelmények, a piaci igények folyamatos változása, és a piaci szereplőknek a változásokra adott eltérő sebességű válaszai szükségessé teszik a SZAKÉRTELEM-re vonatkozó alapkövetelmény-rendszer megfogalmazását, amelyet követve a változó és fejlődő igényeket, szabályozásokat, folyamatosan fejlesztenünk kell.

A MATISZ független szakmai szervezetként szakértők bevonásával kíván eleget tenni a szakmai témájú felkéréseknek, megkereséseknek.

Egyre több ajánlatkérő ismeri fel, hogy a takarítási szolgáltatások beszerzési pályázatainak kiírásához, az ajánlatok szakmai összehasonlításához, vagy szakma specifikus információk, szempontok értékeléséhez, szükség van tisztítás-technológia szakértői segítségére.

Nehéz eligazodnia a takarítási szolgáltatások terén?
Bízza a feladatot a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség által delegált Szakértőre!

A MATISZ Tisztítás-technológiai Szövetség szakértői által elvégzett tanácsadói, szakértői tevékenység óradíja 25.000 Ft/óra + 0 % ÁFA, a MATISZ tagoknak 15.000 Ft/óra + 0 % ÁFA. (Megbízás esetén minimum 1 óra szakértői, tanácsadói óradíj minden esetben számlázásra kerül.) Ajánlatkérését kérjük, juttassa el az szakerto@archiv-matisz.matisz.org címre.

Részletes információk birtokában a helyszíni bejárást, vizsgálatot, egyeztetéseket igénylő megkeresések esetében egyedi ajánlatot dolgozunk ki. MATISZ tagoknak ebben az esetben is kedvezményt nyújtunk.

A 2021. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2020. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2019. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2018. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2017. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2016. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2015. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2014. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2013. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A 2012. évben tanúsított szakértők jegyzéke

A MATISZ elnöksége évente pályázatot hirdet minden, az aktuálisan legmagasabb, az állam által is elismert szakirányú képzettségekkel rendelkező szakember számára, a „MATISZ tisztítás-technológiai szakértő” cím elnyerésére. 

A pályázati kiírásról és a tanúsítási koncepcióról részletesen tájékozódhat a linkre kattintva. 

A MATISZ szakértők évről-évre példamutatóan tevékenykednek és aktív szerepet vállalnak a tisztítás-technológiai szakma fejlesztésében. Munkájukhoz mindannyiuknak sok sikert kívánunk! 

Kapcsolatfelvétel: szakerto@archiv-matisz.matisz.org


Vissza az elejére ↑