EN  |  HU

Budapest Cleaning Show 2018

Publikálva 2018 okt 09 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Sikeresen zárult a Budapest Cleaning Show

Két nap, 3500 négyzetméter, 51 kiállító, 1500 látogató – ez a 2018-as Budapest Cleaning Show számokban.

Mindkét nap nagy érdeklődés mellett zajlott Magyarország kétévente megrendezésre kerülő, legnagyobb regionális tisztítás-technológiai szakkiállítása, a Budapest Cleaning Show. A rendezvény két évvel ezelőtt TisztaShow néven futott, az új elnevezés mellett a programok terén is számos újítást hoztak be a szervezők az idei évre.

A Technológiai Bemutatótéren a két nap során folyamatosan zajlottak  a kiállítói bemutatók, ahol a legújabb gépekkel, technológiákkal ismerkedhettek a látogatók. Külön érdekességet jelentettek idén a takarító robotok, melyekből kettőt is folyamatosan láthatott működés közben a közönség.

A Szakmai Fórumra a szakmát érintő legégetőbb kérdéseket hozták a témavezető szakemberek. A közönség is bekapcsolódott az interaktív programba, rengeteg kérdés, felvetés érkezett például az egészségügyi takarítás és a takarítás automatizáltsága és az ember és gép együttműködése témájában.

Nem csupán a komoly kérdéseknek, szakmai megbeszéléseknek adott teret a Budapest Cleaning Show, hanem játékos vetélkedők is voltak. A takarítógépes gyorsasági verseny és a MopFoci bajnokság is sok látogatót vonzott, mindkét játék nagyon népszerű volt. A MopFoci bajnokságot végül a Makulátlan Tiszta Terület Kft. csapata nyerte.

Idén először megmérettek a kiállítók. Összesen 5 kategóriában lehetett szavazni: a Leginnovatívabb kiállító, a Legkörnyezettudatosabb kiállító, a Legprofesszionálisabb kiállító és a Legügyfélcentrikusabb kiállító kategóriában online, míg a Legszebb stand kategóriában a kiállítás helyszínén lehetett szavazni. Az online szavazás eredményeképpen oklevelet vehetett át két kategóriában a Hungaro Chemical Kft. (Leginnovatívabb és Legprofesszionálisabb kiállító), valamint Vorwerk Magyarország (Legügyfélcentrikusabb kiállító) és a TERSANO Magyarország (Legkörnyezettudatosabb kiállító), míg a legszebb stand kategóriában a Kärcher Hungária Kft. nyert.

Pénteken a kiállítással párhuzamosan került sor a Generációváltás – IX. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferenciára is, ahol elsőként a különböző korosztályba tartozó munkatársak kommunikációjában, a munkához való hozzáállásában tapasztalt eltérések hátteréről, az Y és Z generáció megnyerésének lehetőségeiről, a takarítási  piac helyzetéről, a takarítási szolgáltatás változásairól, a közbeszerzésben a szakmai szempontok érvényesüléséről, az egészségügyi takarításban várható jogszabályi változásoknak az átfogó, teljes takarítási tevékenységre vonatkozó hatásairól, illetve a kintlévőségek kezelésének pénzügyi megoldásáról volt szó.

A kétnapos rendezvénysorozat végén kisorsolták a regisztrált látogatók között a főnyereményt, egy 265 ezer forint értékű Kärcher ipari magasnyomású mosót.

A megkérdezett látogatók és a kiállítók is dicsérték a színvonalas rendezvényt, a gazdag programokat. Reméljük, sok előremutató üzleti kapcsolat is született a két nap során. Találkozunk 2020-ban!

A kiállításról képeket a Facebook oldalunkon tud megtekinteni, illetve hamarosan itt a honlapon is egy bővebb válogatást teszünk közzé.

Tags: , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑