EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 okt 28 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Sikeres volt a TisztaShow

Egy sikeres szakmai programon vagyunk túl, a TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásáron. Reméljük, a rendezvényből minden kiállító és szakmai látogató tud profitálni a jövőben.

Október 21-én, a pénteki, szakmai napon az előzetes várakozáson felüli érdeklődés volt a rendezvény iránt. A remélt 600 fő helyett 800-an látogattak ki a HUNGEXPO B pavilonba. A kiállítással egy időben, egy helyszínen zajló éves MATISZ szakmai konferencia is közel teltházzal zajlott.

A kiállítók és a szakmai látogatók részéről nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. A standokon jellemzően nagy volt a forgalom, a szakemberek számos érdeklődő kérdést kaptak termékeikkel, szolgáltatásaikkal kapcsolatban. Nagy sikere volt a Technológiai Bemutatótérnek is.

Paár Zoltán, a MATISZ elnöke a nap zárásaként megtartott beszédében elmondta, hogy a TisztaShow kiváló lehetőség arra, hogy a szakma végre megmutassa magát a nagy nyilvánosság előtt. Részt vettek a rendezvényen olyan külföldi cégek, amelyek még nincsenek jelen a magyar piacon, valamint érkezett szakmai látogató több országból is a szépszámmal megjelenő hazai közönség mellett.

A szakmai kapcsolatok bővítésének, a network építésnek, új partnerek és szolgáltatók keresésének is teret adott a TisztaShow. Végre összefogott a szakma úgy, ahogy arra már rég nem volt példa.

Paár Zoltán pénteken interjút adott az MTI-nek, amikor elmondta, hogy reményei szerint ez az esemény felhívja a nagyközönség, a lakosság figyelmét is a tisztítás-technológiai iparágra. A szakma évek óta súlyos munkaerőhiánnyal küzd. Ugyanakkor a takarítói munkaerőtől ma már mást várnak, mint régebben, számos feladat elvégzéséhez szakképesítésre van szükség. Ilyen például a takarítógépeknek a kezelése, azoknak a modern nagygépeknek például, amelynek 2017-es modelleit a kiállításon megtekinthették az érdeklődők.

A kiállítás eredményeinek, szakmai hozamának értékelése a jövő feladata, de az már most látszódik, hogy igény van erre a rendezvényre. A tervek szerint a TisztaShow-t két év múlva ismét megrendezi a MATISZ.

Ön hogyan értékeli a rendezvényt? Töltse ki kérdőívünket!

A képekre kattintva galéria nyílik.

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑