EN  |  HU

Tanácsadás

A tisztítás-technológiai szakértői koncepció 2011-ben született meg, amellyel a szövetség legfőbb célja az, hogy létrehozzon és fenntartson hiteles szakembereket tartalmazó „szakértői jegyzéket” annak érdekében, hogy a tisztítás-technológia területét érintő vitás esetekben az érdekelt felek független szakmai véleményt, javaslatot, támogatást kaphassanak koncepcionális vagy általános szakmai kérdésekben.

A MATISZ tisztítás-technológiai szakértők jegyzéke

A MATISZ független szakmai szervezetként vállalja a tisztítás-technológiai szolgáltatásra vonatkozó köz- és piaci beszerzési eljárásokban:
– a kiíró/megrendelő elképzeléseit, elvárásait, az ajánlatadókkal szemben támasztott szakmai  követelményeket pontosan,
– számszerűsíthető adatokkal leíró,
– a törvényi, jogszabályi kereteken belül az ajánlatok összehasonlíthatóságát biztosító,
– az ajánlatadók szakmai-műszaki megfelelőségét biztosító pályázati kiírás-javaslat elkészítését,
– a szolgáltatás minőségének meghatározott színvonalát, a takarítási szolgáltatás szakmai színvonalának emelését biztosító ellenőrzési rendszer kidolgozását.

Jobb, ha szakértőre bízza a munkát!
Bízza a feladatot a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség által delegált Szakértőre!

A MATISZ Tisztítás-technológiai Szövetség szakértői által elvégzett tanácsadói, szakértői tevékenység óradíja 25.000 Ft/óra + 0 % ÁFA, a MATISZ tagoknak 15.000 Ft/óra + 0 % ÁFA. (Megbízás esetén minimum 1 óra szakértői, tanácsadói óradíj minden esetben számlázásra kerül.) Tanácsadásra vonatkozó megkeresését, ajánlatkérését kérjük, juttassa el a szakerto@archiv-matisz.matisz.org címre.

Részletes információk birtokában a helyszíni bejárást, vizsgálatot, egyeztetéseket igénylő megkeresések esetében egyedi ajánlatot dolgozunk ki. MATISZ tagoknak ebben az esetben is kedvezményt nyújtunk.


Vissza az elejére ↑