EN  |  HU

Miért érdemes MATISZ tagnak lenni?

Egyszerű a válasz: mert egyedül nem megy.

Amire jöhet a kérdés: de mit tehet ma egy szakma, amelyik társadalmi megítélése nagyon alacsony? Megvalósulhat-e az érdekképviselet? Cél lehet-e a jelenlegi vállalkozások és/vagy azok jelenlegi szakmai szintjének képviselete?

Véleményünk szerint igen, és első lépésként a legfontosabb fejleszteni, tanítani az iparág résztvevőit, majd ezt a fejlődést megmutatni a piac keresleti oldalának és a társadalomnak.

A fejlesztés sokkal több energiát, nagyobb erőforrásokat és kreativitást igényel, de lényegesebben nagyobb eredményt hozhat.

Mindezeken túl az alábbi előnyökkel is jár a MATISZ tagság:

  1. Kedvezményes jogi tanácsadás cégjogi, illetve szerződéses ügyekben. Részletekért kérjük írjon az info@archiv-matisz.matisz.org emailcímre.
  2. Kedvezmény a MATISZ által szervezett rendezvények részvételi díjából.
  3. Kedvezmény a MATISZ Tisztítás-technológiai szakértői által elvégzett tanácsadói, szakértői tevékenység óradíjából. Ajánlatkérését kérjük jutassa el az info@archiv-matisz.matisz.org címre.

Csatlakozzon, legyen tagja a MATISZ-nak!

Tagként részese lehet a társadalmi elfogadottsághoz szükséges szakmai projektek kidolgozásában, megvalósításában, hírlevél és a honlap segítségével informálódhat a tisztítás-technológiai szakmát érintő változásokról, technológia újdonságokról, kapcsolatba kerülhet, véleményt cserélhet más szakmabeliekkel, kedvezményesen vehet részt a Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete és a Magyar Közbeszerzési Intézet programjain.

Bízunk abban, hogy céljaink elérésében számíthatunk az Ön támogatására, részvételére!


Vissza az elejére ↑