EN  |  HU

Rólunk

A MATISZ 30 takarító cég részvételével 1999-ben alakult, és elsődleges célja volt, hogy Magyarországon a takarítás államilag elismert szakma legyen.

A 2004 évi állami elismerést követően új célként a társadalmi elismertséget fogalmazta meg a szövetség.

Emiatt újra kellett és kell pozicionálni a tisztítás-technológia szakmát. Ez azonban széles frontot nyitott, és egyszerre kellett folytatni szakképzéseket, követni a szakemberek szakmai aktivitását (Nemzeti Referenciatár), megalkotni a szakmapolitikai irányelveket, meghatározni a fenntarthatóság követelményrendszerét (környezetbarát szolgáltatás), szakmai asszisztenciát nyújtani a megrendelőknek, és folyamatosan szervezni- és fejleszteni a kínálati piacot (EuroSkills, CleanEurope).

Mostanra a szövetség a szakma megkerülhetetlen tényezője lett.

A MATISZ céljai és eredményei nem csak a takarító cégek számára fontosak. Ezért a közös célok valóra váltásához a jelenlegi, takarítással foglalkozó tagok mellett további cégek közreműködésére, aktív részvételére is szükség van.

Csatlakozzon, legyen tagja a MATISZ-nak!

Tagként részese lehet a társadalmi elfogadottsághoz szükséges szakmai projektek kidolgozásában, megvalósításában, hírlevél és a honlap segítségével informálódhat a tisztítás-technológiai szakmát érintő változásokról, technológia újdonságokról, kapcsolatba kerülhet, véleményt cserélhet más szakmabeliekkel, kedvezményesen vehet részt a Takarítási Tudományok Intézete és a Magyar Közbeszerzési Intézet programjain.

Bízunk abban, hogy céljaink elérésében számíthatunk az Ön támogatására, részvételére.

MATISZ tagok 2022-ben

Jelentkezési lap MATISZ tagságra – 2022

Tagsági adategyeztető és Nyilatkozat 2022

 

Keressen minket a Facebookon is!

 


Vissza az elejére ↑