EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 okt 13 | szerző: Kiss Judit

0

Rendezvényünk fővédnöke Orbán Viktor főtanácsadója

Hegedűs Zsuzsa szociológus, miniszterelnöki főtanácsadó, a Minden gyerek lakjon jól! Alapítvány kuratóriumi elnöke.

1969-ben szerzett bölcsészdiplomát az ELTE-n, 1975-ig a Pénzügykutatási Intézet tudományos munkatársa, 1975-től Párizsban dolgozott. 1977-ben Párizsban szerzett Phd-t szociológiából. Szociológusként Franciaországban, Nyugat-Európában és az USA-ban dolgozott.

Magyarországon a Tégy a gyűlölet ellen! mozgalom alapítója a kilencvenes években. Később a Minden gyerek lakjon jól! Alapítvány kuratóriumának elnöke. 2010-től miniszterelnöki főtanácsadó, miniszterelnöki megbízott. (Forrás: Faragó József, lafemme.hu)

Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadóként több olyan kiemelt projektet támogat, amelyek az elmaradott térségek felzárkóztatását tűzik ki célul.

Elfogadta a MATISZ felkérését, hogy a Szakmai háromszög konferencia fővédnöke legyen, mert épp az elmaradott térségekben élő fiatalok számára adhat kitörési lehetőséget a takarítói képzés. Az alacsony bemenetű takarító képzés elindíthatja, bevezetheti a munkaerőpiacra azokat is, akik beleszületnek a munkanélküliségbe, az alacsony iskolázottságba, így akár megtörve az öröklődő mintákat.

Hegedüs Zsuzsa európai takarítói képzést képzel el, ami olyan szakmát ad, amivel itthon és Európában bárki elhelyezkedhet. (A kiemelt kép forrása: http://nol.hu/data/cikk/1/15/53/31/cikk_1155331/667471.jpg )

 

Konferenciaprogram 

Jöjjenek ketten egy cégtől és nyerjenek két millió forintot érő takarítógépet! Legyen az Önöké!

Három különlegesség is lesz  az október 20-i
Szakmai háromszög – Partnerek vagyunk a tisztaságban! című konferencián.
Az Airport Hotel Stációban**** Vecsésen.
 

A rendezvény főtámogatója a Nilfisk_CMYK_out Kereskedelmi Kft.


további cikkei



Vissza az elejére ↑