EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 szept 22 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Regisztráljon és nyerjen cégének takarítógépeket!

George és Henry csak Önre vár! Mostantól duplán megéri regisztrálni a TisztaShow-ra! Nem csupán hasznos információkhoz jut a piacról, a tisztítás-technológiáról, sőt megtalálhatja leendő üzleti partnereit, hanem még nyerhet is egy Numatic Henry porszívót, egy Numatic George szőnyegtisztító takarítógépet és 10 liter Kleen Purgatis Novatep szőnyegtisztító koncentrátumot a Multitim A-2008 Kft. felajánlása révén. Regisztráljon Ön is!

A MATISZ a TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár megrendezésekor több céggel is együttműködik. Legutóbb a Multitim A-2008 Kft.-vel állapodott meg a szakmai szövetség. Az együttműködés keretében a cég nagyszerű termékeket kínált felajánlásra.

Így akik szakmai látogatóként regisztrálnak a TisztaShow-ra, azok között kisorsolunk egy Numatic Henry porszívót, egy Numatic George szőnyegtisztító takarítógépet és 10 liter Kleen Purgatis Novatep szőnyegtisztító koncentrátumot.

Most már duplán is megéri bebiztosítania helyét a kiállításon. A felajánlott nyeremények mellett, ami garantáltan az Öné lehet, az mindaz a szakmai tapasztalat, amit a tisztítás-technológia ma fel tud vonultatni, be tud mutatni. Egy helyen lesznek láthatók a korszerű technológiák, eljárások. Megtalálhatja leendő üzleti partnereit, beszállítóit, vagy csak felteheti kérdéseit a szakértőknek, amelyekre esetleg rég nem kapott választ.

Regisztráljon most a TisztaShow-ra!

A TisztaShow mellett ajánljuk figyelmébe a MATISZ éves szakmai konferenciáját is, amely szintén a TisztaShow-n, október 21-én kerül megrendezésre. Jegyet itt igényelhet.

Tags: , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑