EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 máj 12 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Reflektorfénybe léphet a takarító szakma a TisztaShow-n

Sokszor még a megrendelők sincsenek tisztában azzal, mitől más egy professzionális takarítógép, mint amit a lakosság használ. A háziasszonyok sem feltétlenül követik a trendeket, így nem értesülnek a korszerű, hatékony és környezetbarát megoldásokról. A TisztaShow ezért egy egyedülálló lehetőség a szakmának: megmutathatjuk, milyen megoldásokat kínálunk a 21. században egy-egy problémára, adott felületre. Ezáltal segíthetjük a megrendelőket, és a lakosságot egyaránt. Ne maradjon ki Ön sem!

A professzionális takarítás jellemzően akkor történik, amikor más nem dolgozik. Hiszen sok helyen elvárás, hogy a takarítók láthatatlanok legyenek, és csak az eredmény, a tisztaság látszódjon. Így azonban sokkal nehezebb megmutatni például két eszköz, vagy két technológia között a különbséget. Most azonban egyedülálló lehetőség előtt áll a szakma, hogy a megérdemelt figyelem középpontjába kerüljön. 2016. október 21-22-én, a TisztaShow-n végre megmutathatjuk, hogy nincs professzionális takarítás professzionális gépek, eszközök, tisztító- és kezelőszerek nélkül, és természetesen az ezekhez értő takarítók nélkül.

Nem csupán a lakosságnak, de a megrendelőknek is tudunk újat mutatni. Egy helyen lesz látható, milyen újdonságok, technológiai újítások vannak, amelyekről esetleg a szakmabelieken kívül még senki nem hallott. A minőségi takarítás ugyanis kivitelezhetetlen a megfelelő és korszerű technológia nélkül.

Tudjuk, hogy a takarítási piac nagy változások előtt áll. Ebben része lehet a gyártóknak, forgalmazóknak, szolgáltatóknak egyaránt, de csak akkor, ha összefogunk és közösen állunk ki.

Ahhoz, hogy a szakma felelősen, tudatosan vállalja önmagát, segíthet a TisztaShow kiállítás, valamint a köré épülő szakmai programok. Láthatnak olyan termékeket és szolgáltatásokat a bemutatókon, amikkel újragondolhatják a szakmaibeliek is a szolgáltatási palettájukat.  Az eddig nagy sikernek örvendő MATISZ szakmai konferencia pedig idén szintén a TisztaShow-n kap helyet, ahol teret és időt biztosítunk a szakmai kérdések megvitatására, valamint olyan előadások lesznek, melyek segítenek a cégvezetőknek a stratégiájukon változtatni. Az előadók beszélni fognak a megrendelői oldal elvárásairól is.

A szakmának a közeljövőben ki kell dolgoznia saját szabály- és fogalomrendszerét is. Ennek az alapjait szintén a TisztaShow-n szeretnénk lefektetni. Ezért kialakítjuk a Takarítók utcáját, ahol kis alapterületű standokon bemutatkozhatnak a takarító szolgáltató cégek. A Technológiai bemutatótéren pedig a gyakorlatban ismertethetik meg a szakmai közönség mellett a tisztaság iránt érdeklődő látogatókkal is azt a speciális tudást, ami megkülönbözteti őket a többi szolgáltatótól.

Aki kiállítóként részt vesz a TisztaShow-n, az részt vehet a normaadó versenyen is. Az itt felállított sztenderdek alapján állapítható meg a jövőben az adott tételre vonatkozó takarítási norma. Ezeket a későbbiekben további rendezvényeken bővítjük annak érdekében, hogy a megrendelő és a szolgáltató kölcsönösen elégedett lehessen egy adott munkával.

Érdeklődik a rendezvény iránt? Jelentkezzen még ma kiállítónak!

Kövesse a TisztaShow-val kapcsolatos híreinket a honlapon és a Facebook-on. Hamarosan további részletekkel jövünk.

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑