EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2014 júl 25 | szerző: Kiss Judit

0

Professzionális eszközök a cég fejlődéséhez, az értékesítés növeléséhez, a gyümölcsöző ügyfélkapcsolatokhoz

Melyek a forró pontok egy cég működésében? Hol vannak ezek pontosan? Ki az a néhány meghatározó személy a vállalkozásban, akinek optimális felkészültségéből adódóan szárnyalnak (szárnyalhatnának) a projektjeink? Hogyan iktathatók ki az őket hátráltató – objektív és szubjektív – tényezők? Nagyon fontos kérdések ezek!

Mi a MATISZ –ban úgy gondoljuk, hogy a tisztítás-technológiai szakmai szövetségnek lehetősége szerint támogatnia kell azt a folyamatot, melyben az új és hatékony menedzsment módszerek és eljárások mind szélesebb körben ismerté és alkalmazottá válnak a tagcégek körében.

Az áprilisi közgyűlésen az ott megjelent cégek képviselőinek felkínáltuk – igen-igen kedvezményes feltételekkel – egy hat konzultációból álló személyes fejlesztési folyamat lehetőségét, aminek témája a résztvevő igényétől függően lehet akár személyes vezetői hatékonyság növelés, akár valamely szervezeti problémában való hatékony előre jutás támogatása.

Ezek a fejlesztési folyamatok két tagcégünk három felső vezetőjével másfél hónapja sikeresen el is indultak, két vállalatnál az igény felmérés szakaszában tartunk, előkészítve egy szeptemberi indulást.

További érdeklődés esetén két-három MATISZ tagcég számára – a jelentkezés sorrendjében – tudjuk biztosítani a fenti lehetőséget a 2014–es év negyedik negyedévében.

További információk:

Héjja Csaba kommunikációs szakértő
Telefon: +36 30 316 3940 E-mail: hejja.csaba@archiv-matisz.matisz.org

 


további cikkeiVissza az elejére ↑