EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2014 máj 28 | szerző: Kiss Judit

0

Princess-Clean Kft. kwam uit Nederland!

E hónap elején szerte a nagyvilágból összegyűltek Amszterdamban a takarítóipar képviselői. Ebből mi sem akartunk kimaradni! Kondor Tibor István a Princess Clean Kft. ügyvezetőjének szubjektív beszámolója a szakkiállításról.

Talán nem említettem még e körben, de én takarítás mániás vagyok! Szerencsére az egész cégem takarítás mániás, így szerencsésnek mondható az is, hogy a takarítás szektorban dolgozhatunk.

Jobban mondva a tisztítás-technológia szektorban, ugyan is mi a takarítást ma már inkább tisztítás technológiának szeretjük nevezni. Ez számomra nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, ésszel takaríts, ne ész nélkül.

A tisztaság iránt érzett szenvedélyünk és a munkánk szeretete vezérelt minket az amszterdami Nemzetközi Takarítóipari Vásárra. Idén 25. alkalommal rendezték meg ezt a szakma specifikus világkiállítást, ahol a világ majd’ minden országából megszámlálhatatlanul sok, takarításban érdekelt cég képviselteti magát. Ki kiállítóként, a többség pedig lelkes és kíváncsi, szakmája iránt elkötelezett látogatóként.

Így tettünk mi magunk is! Az öt éves Princess-Clean Kft-nek ott a helye a szakkiállításon! – mondtam a feleségemnek, aki nem mellesleg a cégünk takarítási üzletágának a vezetője. Május van, nemzetközi szakvásár, irány Amszterdam!

Volt ott minden. Folyékony és szilárd halmazállapotú, minden, ami a takarítási tevékenységbe bevethető. Végre valahára megtaláltuk azt a speciális gépet, amit már jó régóta kerestünk! Bele is fáradtunk jócskán a keresésbe, mert 50.000 m2 területet kellett bejárnunk az amsterdami RAI kiállítóközpontban.

Az időjárás is kedvezett a kiállítás látogatásnak, mert esős, szeles, viharos volt az idő. Jól esett bent lenni és szélvédett helyen, biztonságban szurkolni a magyar csapatnak. Meg is lett az eredménye a bíztatásnak, márványcsiszolás kategóriában a dobogó legfelső fokára állhattak a magyarok.

A világ bármelyik pontján találkozhatsz magyarokkal, utazása során ezt mindenki megtapasztalja. Ismerősként üdvözöltük egymást a Mini Skills versenyen a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség képviselőivel. Ők is úgy gondolták, ahogy mi, nem szabad kimaradni a nemzetközi takarítóipari világkiállításból.

Rengeteg hasznos szakmai tapasztalattal gazdagodtunk Amszterdamban. Persze ha már ott jártunk, akkor más kiállításokat is megnéztünk. Jártunk a Madame Tussauds panoptikumban, megcsodáltuk a szebbnél szebb és hatalmasabbnál hatalmasabb tulipánokat a Flor Market-ban. Megpróbáltuk felderíteni a várost és mindenfajta, turistáknak szánt lehetőséget kihasználtunk.

Utolsó mondatként nektek, kollégáknak is csak azt mondhatom, amit hazaérve, ismerőseinknek, összes kíváncsi partnerünknek: Nem, nem, isten bizony fogalmam sincs, milyenek a holland sütemények!


további cikkeiVissza az elejére ↑