EN  |  HU

Rendezvények

Publikálva 2015 ápr 20 | szerző: Kiss Judit

0

Ötleteket ad és inspirálja a szakmát a Tenrom

Hogyan látod a Tennant 10 éves romániai működésének jubileuma alkalmából megrendezett események sikerességét?

Igen, számunkra nagyon fontos ez az időszak, a Tennant romániai piaci jelenlétének tizedik évfordulóját ünnepeltük és immár a Tenrom is négy éves múltra tekint vissza. Úgy tapasztaltuk mindannyian, hogy a rendezvény nagy sikernek örvendett, ahogy mondani szoktuk, rámozdult a piac és közel 200 ember jött el Románia minden részéről és Magyarországról is komoly kis delegáció tisztelt meg bennünket. Sokat tett a sikerért a Clean Europe verseny – külön köszönet emiatt a MATISZ – nak – nagyon jól fogadták a helyi takarító cégek, sokat beszéltek róla és sokan el is jöttek versenyezni vagy csak nézelődtek a versenyen.

Volt-e valami konkrét üzleti hozadéka az eseménysorozatnak? Köttetek-e új ismeretségek, esetleg üzletek? Vagy ez most nem erről szólt?

A rendezvény egyik fő célja az volt, hogy teremtsünk lehetőséget a takarításban dolgozó szakemberek számára, hogy elegáns környezetben, jó hangulatban tudjanak találkozni, beszélgetni egymással, lehetőségük legyen kapcsolatokat építeni. Nem titkoltan szerettük volna a magyarországi és romániai szakembereket egymáshoz közelebb hozni, és ez a törekvésünk, úgy tudom, néhány esetben sikerrel is járt. Ennek eredményei mindig idővel jelentkeznek és biztos vagyok benne, hogy ez meg is fog történni. És igen, konkrét üzleti hozadéka is volt a rendezvénynek. Volt olyan érdeklődő aki hat órát autózott hozzánk, hogy meglátogasson minket és részt vegyen a rendezvényen, és ezt követően vásárolt első alkalommal tőlünk új és felújított takarító gépeket.

Hogy fogadták a meghívottak a találkozó lehetőségét?

Mindenki nagyon örült a lehetőségnek és sokan arról beszeltek, hogy jó lenne, ha más cégek is rendeznének hasonló eseményeket. Beszéltem egy nagy tisztítószer gyártó cég kelet-európai képviselőjével, aki jelen volt a rendezvényen és látva az érdeklődés mértékét azt ígérte, hogy a következő hasonló eseményt ők fogják rendezni. Kíváncsian várom és én igyekszem majd ott lenni!

Van-e ezeken kívül valami fontos gondolat, amit szükségesnek látsz megemlíteni?

Továbbra is felhívom a a magyarországi szakemberek figyelmét az erdélyi (romániai) piacra, mint komoly lehetőségre. Jól ismerve mindkét ország piacát, bátran mondhatom, hogy aki időben lép – ez az idő most van! – és projektet szerez, vagy felvásárol egy kisebb – nagyobb céget vagy részesedést szerez benne, az komoly lépes előnyre tehet szert a jövőre nézve.

2015 végén megnyílik a Szeged – Arad-Temesvár autópálya és Szegedtől kevesebb, mint egy órára nagyon komoly lehetőségek várjak a magyar cégeket.

Ha segíthetünk a kapcsolatok kialakításában, szívesen segítünk! Kérem, keressenek meg! Mindenkinek sok sikert kívánok ehhez a lehetőséghez is, és az otthoni munkához egyaránt!


további cikkeiVissza az elejére ↑