EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2015 máj 19 | szerző: Kiss Judit

0

Összefügg-e az üzleti tisztesség a sikerrel?

A cégek üzleti morálja alapvetően a vezető, vezetőség hitvallását, etikai elveit, emberi értékrendszerét tükrözi vissza. Vagy nem így lenne? Van-e különbség a multinacionális és a családi kis-, középvállalkozások etikai értékrendje között?

Lehet-e tudatosan beépíteni a tisztességes emberi értékrendeket a cégbe vagy ez csak a vezetők és az ott dolgozó emberek magukkal hozott magas emberi moralitásán múlik?

Tisztességes árkialakítás, a szerződések és fizetési határidők betartása, a munkavállalók és alvállalkozók kiszolgáltatottságának nem kihasználása;

a természet, környezet tisztelete, értékként kezelése, felelősségvállalás a cégtől függő emberi, természeti, társadalmi környezetért, ez mind az etikus üzleti magatartás körébe tartozik.

Számon lehet-e már kérni a cégeken termékük, szolgáltatásuk etikusságát? Elfogadható-e még az az érv, hogy az etikus üzleti magatartás nem kifizetődő? Hosszú távon melyik a nyerő: tisztességtelen, önző profithajhászás, vagy a tisztességes, emberi, etikus üzletvitel?

Üzleti Etikus Cégek Fóruma
Az üzleti tisztesség és a siker összefüggései

Időpont: 2015. június 4. 13.00−17.00
Helyszín: Budapest, Hotel President (V. ker. Hold utca 3-5.)

A konferencia háziasszonya: Demcsák Mária, a Piac & Profit alapító főszerkesztője, az Üzleti Etikai Díj alapítója. Köszöntő: László Ervin filozófus, akadémikus, a Budapest Klub elnöke, az Üzleti Etikai Díj alapítója (skype-előadás)

Az előadók között:
Jakab Roland ügyvezető igazgató, Ericsson Magyarország Kft
Dakó Andrea, a Magnet Magyar Közösségi Bank partnerkapcsolati igazgatója
Kürti Sándor elnök, Kürt Computer Zrt

További részletes információk a Szervező honlapján.
A kedvezményes regisztráció pedig itt lehetséges.


további cikkeiVissza az elejére ↑