EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2013 máj 20 | szerző: Kiss Judit

0

Összefoglaló a IV. MATISZ Szakmai Kerekasztalról

2013. május 15-én újabb szakmai párbeszédre, fórumra várta a tagjait és a szakma képviselőit a MATISZ.

A részletes programról a meghívóból,  az elhangzott véleményekről az emlékeztetőből tájékozódhat.
A több különböző témát meghirdető rendezvényen elsőként a Berlini Vásárszervező képviselője, Kerékgyártó Gitta mutatta be a kétévente megrendezett tisztítás-technológiai vásárt, amelyen ebben az évben a kiállítás, vásár mellett szakmai konferenciára is várják az érdeklődőket.
A vásárról, a kiállítói, látogatói jelentkezésről bővebben a csatolt prezentációban.

DSC_0448 DSC_0446

A szakmával folytatott egyeztetések és a visszajelzések alapján szükségesnek látszik a 2013. évi TOD (Takarítási ÓraDíj) és a normák felülvizsgálata. Ritz Tibor szakértő javaslataira a beszélgetésen elhangzott vélemények mellé továbbra is várjuk a tagjaink hozzászólását, javaslatait.

Új és nagy jelentőségű program a tisztítás-technológiai védjegy rendszerének kialakítása, amelynek a szakmai tartalmának, követelményeinek kidolgozásához a Környezetbarát Termék Kft. vezetése a MATISZ-t kérte fel.

A szakmai munka elindult, várjuk -mind a szolgáltatói-, mind a megrendelői, sőt a forgalmazói oldalról- a szakemberek jelentkezését, akik részt kívánnak venni a munkában.

A Kerekasztal beszélgetésen jelen volt Barta Géza, a magyar Környezetbarát Termék védjegy  és az európai ökocímke rendszer hazai működtetéséért felelős kft. vezetője, aki válaszolva a feltett kérdésekre pontosította a szakma előtt álló feladatot.

Jelentkezési lap

 

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑