EN  |  HU

OKOSAN - X. MATISZ KONFERENCIA

Publikálva 2019 aug 22 | szerző: Wohl Andrea

0

OKOSAN – X. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) szeretettel várja az idén 10. alkalommal megrendezett éves szakmai konferenciáján Önt, Kollégáit és Partnereit.

Időpont: 2019. október 10., csütörtök 8.30-16.00h

Helyszín: Vecsés, Airport Hotel Stáció****

A részletes programot itt találja!

A tisztítás-technológia iparág aktualitásai mellett minden évben igyekszünk olyan témákkal és előadókkal készülni, amelyek a szakemberek és vezető menedzserek számára értékesek, a mindennapi gyakorlatba átültethetők, újdonságok és a jövő irányait mutatják.

Idei konferenciánkon a digitalizáció lesz a kiemelten fontos téma, a versenyképességet, hatékonyságot szinte minden iparágban megújító új eszköz, ami a tisztítás-technológiai szektorban is egyre nagyobb szerepet fog kapni. Felgyorsult életünk egyik legmeghatározóbb változását a digitalizálás hozta, ezért választottuk ezt a „szokatlan” témát. A jeles évforduló kapcsán a hangsúlyt igyekeztünk nem a nehézségekre, a mindennapi problémákra, hanem a jövőre a fejlődésre fektetni. Jelent-e megoldást ezekre a problémákra az életünkre rátelepülő okos, digitális világ? Kell-e foglalkoznunk ezzel a jelenséggel a takarítási piacon? 

Az konferencia alcíme: OKOSAN, hiszen a digitális világ eszközeiről, megoldásairól, hatásairól lesz szó az előadásokon.

További információért és a folyamatosan frissülő program nyomon követésére keresse fel honlapunkat és Facebook oldalunkat!

Találkozzunk október 10-én, Vecsésen!

A konferencia megrendezésében a MATISZ támogatója a Future FM Zrt.

 

 

[otw_shortcode_button href=”https://archiv-matisz.matisz.org/jelentkezesi-lap-az-okosan-x-matisz-tisztitas-technologiai-konferenciara/” size=”large” icon_type=”general foundicon-checkmark” icon_position=”left” shape=”square” css_class=”jelentkezesgomb” target=”_blank”]Jelentkezek a konferenciára[/otw_shortcode_button]

 

 

Tags: , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑