EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 nov 06 | szerző: Kiss Judit

0

OK. Ha ezt akarjátok, legyen így!

Legyen így! – Kinyitjuk a MATISZ kapuit! Lépjenek be rajta a Gyártók és a Forgalmazók!

Néhány éve már annak, hogy időről-időre felmerül a kérdés, hogy a takarítási-szolgáltatást végző cégeket kiszolgáló beszállító cégek is teljes jogú tagjai lehessenek a MATISZ –nak.

A Forgalmazó és gyártó cégekkel – takarító gépek, berendezések, tisztítószer, vegyi anyag és egyéb, szükséges kiegészítők forgalmazói – akik szerves és szoros kapcsolatban vannak a takarítási ágazat vállalkozóival, fűzzük szorosabbra a kapcsolatokat.

Mindennek rendelt ideje van, ahogyan azt kiváló kollégánk nem régiben publikált, kiváló írásából is tudhatjuk, úgy tűnik, ennek az üzleti barátságnak a szorosabbra kötésére is megérett az idő.

Egy szépen megterített fehér asztal köré hívjuk tehát a Gyártó és Forgalmazó cégek vezetőit 2014. december 04–én, egy szép csütörtök nap kezdetén egy Üzleti reggelire, ahol is megbeszélnénk szövetségkötésünk részleteit.

  •  Mit vártok ti pontosan a MATISZ –tól?
  • Mit tudtok, szándékoztok felkínálni a takarító szakma számára?
  • Mi legyen az együttműködésünk, közös munkánk lényege? stb.

A találkozó ideje:
2014. december 04. (csütörtök) 08.30

Helyszín:
Déryné Grill Budapest, 1013 Roham u. 5.

A részvétel cégenként egy fő (felsővezető) részére ingyenes, de regisztrációhoz kötött, itt jelezheti részvételi szándékát.

Kérdéseit, javaslatait szívesen fogadjuk: kiss.judit@archiv-matisz.matisz.org

Egy kivételesen fontos – Utóirat:

Kérjünk szövetségünk tagjait, a takarító cégeket és vezetőiket, továbbítsák e levelünket beszállítóiknak, illetékes szakmai partnereiknek és invitálják őket a rendezvényre!

A mottónk: Együtt – Működünk!


további cikkeiVissza az elejére ↑