EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 okt 20 | szerző: Kiss Judit

0

Női szemmel ilyen volt az Új Seprű!

Igazán jól éreztem magam a konferencián! Kellemes helyen, kedves kiszolgálás mellett, jól szervezett, tempós programon vehettem részt. – mondja Kaltenecker Orsolya, Szakmai vezető, Novodox Kft.

Tibor előadásait mindig szívesen hallgatom: színes híreket, megdöbbentő adatokat hoz a nagyvilágból, melynek többnyire hasonló a konklúziója: Fejlődjünk! Van hová fejlődnünk!

Elgondolkodtató volt számomra Benis Dániel prezentációja is. Kíváncsi vagyok nagyon, hány cég érzi úgy, hogy a felvázolt lehetőség kihívás számára.

Sajnos a délutáni programokon nem tudtam részt venni, pedig a World Café rendezvény igazán érdekelt! Nagyon jó kezdeményezésnek találom, bízom benne, hogy lesz folytatása.

Remélem, hamar részletes beszámolót olvashatok róla a MATISZ honlapján! Őszintén gratulálok a rendezvény szervezésében és lebonyolításában résztvevőknek és további jó munkát kívánok!

A magam részéről csak azt sajnálom, hogy a kollégáim szakmai versenye egy időben volt a Café workshoppal. Döntenem kellett a kettő közt és a szurkolás mellett döntöttem, mert fontos volt nekik, hogy ott legyek. – mondja Kraus Kinga Tisztítás-technológiai Szakértő, MATISZ.

Nagyon jók voltak az előadások, talán a 3 M sikerült egy kicsit direkt értékesítősre. Jó volt, csak egy kicsit jobban kellett volna hangsúlyozni, hogy a takarítóknak miért jó egy-egy termék.

Az első blokk egy picit hosszú volt az egy helyben ülő képességemhez viszonyítva. A szervezés nagyon jó volt, a catering szintén. A Café workshop különösen érdekel, nyitott vagyok rá más alkalommal is!


további cikkeiVissza az elejére ↑