EN  |  HU

Generációváltás Konferencia 2018

Publikálva 2018 szept 20 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Ne hagyja ki az év két legnagyobb szakmai eseményét!

Ha fontos Önnek a szakmája, október elején Önnek is a HUNGEXPO B pavilonban a helye! Ekkor rendezzük meg a Budapest Cleaning Show tisztítás-technológia szakkiállítást, amivel párhuzamosan zajlik a Generációváltás – IX. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia is. Ismerje meg a részleteket!

Generációváltás – IX. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia

Az esemény időpontja: 2018. október 5-e, péntek 10.30 és 13.00 óra között.

Helyszín: HUNGEXPO B pavilon, Média terem

A konferencián neves előadóink segítségével azokat a témákat járjuk körül, ahol generációváltásra van szükség akár a szemléletet, akár a technológiát, akár a munkaerőt tekintve. Többek között a generációk közötti különbségekről, a tisztítás-technológiai piaci helyzetről és a finanszírozási nehézségekről lesz szó. A részletes programot itt találja.

Az eseményen való részvételre a jelentkezési lap kitöltése, majd a részvételi díj befizetése után van lehetőség. MATISZ tagok 11.900 Ft + áfa, nem MATISZ tagok 17.900 Ft + áfa ellenében vehetnek részt a programon.

Budapest Cleaning Show

Az esemény időpontja: 2018. október 5-e, péntek és október 6-a, szombat. A kiállítás mindkét nap 10 órától 18 óráig látogatható.

Helyszín: HUNGEXPO B pavilon, kiállítótér

Az idei szakkiállítás egyik fő fókusza a technológiai újdonságok és a robotika. A legújabb gépeket működés közben is megtekinthetik a Technológiai Bemutatótéren. Újdonság, hogy a szakkiállításon belül megrendezzük a Szakmai Fórumot. A kétnapos programsorozat célja, hogy kötetlenül, interaktív módon, kérdezz-felelek formában terítékre kerüljenek fontos szakmai kérdések, mint az üzleti titok védelme, a tisztítás-technológiai szakértelem hozzáadott értéke, az automatizált takarítás vagy az egészségügyi takarítás új módszertana. Témavezetőink gyakorlati példákon keresztül keresik a válaszokat aktuális szakmai kérdésekre. A Szakmai Fórum témáiról itt olvashat részletesen.

A kiállításon különböző játékos versenyekre nevezhetnek be a látogatók. Október 2-áig a szakmai érdeklődők a Legek Versenyén is szavazhatnak a kiállítókra. A szakkiállítás valamennyi programjáról itt tájékozódhat.

A Budapest Cleaning Show-n és az azokon való eseményeken, így a Szakmai Fórumon való részvétel is ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mellyel akár egy ipari magasnyomású mosót is nyerhet a Kärcher Hungária Kft. felajánlása révén.

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑