EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2016 febr 10 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Ne hagyja ki a Takarítóipari Világszövetség amszterdami kiállítását!

Május 10-13-án kerül sor a Takarítóipari Világszövetség (ISSA/INTERCLEAN) amszterdami tisztítási-higiéniai világkiállítására. Még nagyobb, még jobb lesz, mint tavaly, a szervezők számos újítással készülnek. Több mint 130 országból mintegy 30 ezer résztvevőre számítanak, mintegy 700 vezető gyártó és forgalmazó cég lesz jelen a rendezvényen, ahol láthatóak lesznek a legújabb technológiai újítások, megoldások. A szervezet a kiállítás ideje alatt számos szakmai szemináriumot is tart.

Idén az InnovationLab egy olyan új, inspiráló környezetet biztosít, ahol láthatók a legkorszerűbb termékek, és ahol lehetőség van a tisztítással, takarítással, higiéniával kapcsolatos tapasztalatok és tudás megosztására a kiállítók és a látogatók között.

Az idei év újdonsága, hogy a teljes kiállítói helyszín ingyenes wifi-lefedettséggel rendelkezik. Készült egy új applikáció is, amelyet a látogatók ingyen letölthetnek. Így mobil eszközükön értesülnek minden fontos információról, a kezdődő előadásokról, programokról, valamint rákereshetnek az összes kiállítóra.

A kiállítással egy időben különböző szemináriumokon vehetnek részt az érdeklődők. Szó lesz a körkörös gazdaságról, a hatékony adat- és információgyűjtésről, a változásokhoz való gyors alkalmazkodásról. A témák között szerepel például a leasing előnye az eszközbeszerzéssel szemben, valamint a hatékony költségcsökkentés módszerei is. Az előadásokra minden nap 12.00 és 14.30 között kerül sor, 15 perces blokkokban.

A kiállításon megtalálhatja a MATISZ standját is.

***

Az ISSA/INTERCLEAN 1967-ben jött létre Amsterdamban, a RAI és az ISSA szervezésében. A kiállítás kétévente lehetőséget teremt arra, hogy a beszállítók, forgalmazók erősítsék nemzetközi jelenlétüket, új területeken mutatkozzanak be, bemutassák a legújabb iparági trendeket.

Az ISSA/INETRCLEAN eseményei:

2016 május 10-13., Amsterdam

szeptember 7-9., Isztambul

október 25-28., Chicago

  1. február 22-24., Mexico City

Tags: , , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑