EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2014 jún 06 | szerző: Kiss Judit

0

Mr. Baby Boom, your English isn’t too good, is it?

Egy idegen nyelvet megtanulni soha sem késő. Bírni az angolt, információszerzésre, olvasásra használni, az megsokszorozza a tájékozódási lehetőségeinket. Beszélni egy idegen nyelvet a karrier lehetőségeinket, a munkahely választási lehetőségeinket duplázza meg.

Egy szakmai konferencián ismerkedtem meg Kocsárdi Zsófia nyelvi coach -csal, aki elmesélte nekem, hogy milyen hatékony, a felnőtt korú nyelvtanuló speciális igényeihez idomuló nyelvtanulási módszer jött létre a coaching és a magán nyelvóra összekapcsolásából.
Nekem se kellett több, rögtön ki is próbáltam. Valóban működik.

Meg is állapodtunk, hogy három MATISZ tagcég két-két vezetőjének, vezető munkatársának térítésmentesen bemutatja a módszert.

Következő írásunkban megtudható még néhány fontos dolog a módszerről.

Ja, hogy mit jelent a baby boom? A baby boom kifejezést az 1946 és 1964 között születettek nemzedékére használta először a szociológia, majd széles körben elterjedve, a köznyelv is.

Ez az a nemzedék, amely némiképpen még hadilábon áll az idegen nyelvtudással. Tanultak, tanultunk idegen nyelveket, de a stabil, magabiztos, mindennapos nyelvhasználat sokszor ütközik különféle akadályokba.

Számukra lehet hathatós segítség a nyelvi coaching, a személyre szabott nyelvtanulás.

Jelentkezni az alábbi Jelentkezési lapon lehet.

 

Ellenőrzés

  • Submit


további cikkeiVissza az elejére ↑