EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 dec 15 | szerző: Kiss Judit

0

MKI – MATISZ Közbeszerzési Szakmai Reggeli

Minden hely elkelt – amennyiben érdeklődne egy másik alkalommal megrendezésre kerülendő előadásra, kérjük jelezze az info@archiv-matisz.matisz.org címen!

MKI – MATISZ
Közbeszerzési Szakmai Reggeli
2016. 01. 21. (csütörtök) 09:00 – 12:00

A közbeszerzést érintő változásokat és a pályázati lehetőségeket ismertető szakmai programra invitáljuk a MATISZ tagjait! 

Lényeges pontokon változott a közbeszerzési rendszer és ez közvetlenül is érinti a szakmát, a takarítással foglalkozó cégeket. A téma elismert szakértője, Dr. Barna Orsolya pontosan számba veszi a legfontosabb tudnivalókat. Ritz Tibor a speciálisan a tisztítás-technológiai tevékenységet érintő kérdésekről beszél, míg a Versenyhajó Kft. munkatársai a hozzáférhető Uniós forrásokra hívják fel a figyelmet. Milyen lehetőségek lesznek arra, hogy növelje egy cég a versenyképességét, munkaerejének színvonalát mondjuk szakmai tréningekkel külső források igénybevételének segítségével?

A rendezvény célja kötetlen keretek között gyakorlati, szakmai segítség nyújtása, ennek keretében vendégeink egy kellemes reggeli mellett gyakorlati előadásokat hallhatnak a témával kapcsolatban és kötetlen beszélgetésre, konzultációra, kapcsolatépítésre is lehetősége kínálunk.

Program:

Hogyan készüljünk fel az új közbeszerzési törvény alkalmazására? Előadó: Dr. Barna Orsolya ügyvéd, hivatalos közbeszerzési tanácsadó, Magyar Közbeszerzési Intézet

• az új Kbt. a részletszabályok szintjén
• a végrehajtási rendeletek előírásai
• a közbeszerzések előkészítése az új jogszabályi környezetben, a piacfelmérés és a piaci konzultáció
• az egybeszámítás szabályai
• az öntisztázás jogintézménye
• visszalépés a közbeszerzéstől
• a bírálat új szabályai, bírálat előre meghatározott ár mellett, összességében legelőnyösebb ajánlat
• a nemzeti eljárásrend

Műszaki és szakmai alkalmasság és lehetséges szakmai bírálati szempontok az új KBT kapcsán A rendezvény második előadója Ritz Tibor, a MATISZ vezető szakértője. Előadásának felvezetője így hangzik:

„ A KBT változásai akár optimizmusra is okot adhatnak. Azonban, ha a tisztítás-technológiai szakma nem foglal állást a szakmai alkalmassági feltételekben és a bírálati szempontokban, akkor előfordulhat, hogy jönnek az áll szakmai szempontok. Tíz éve veszek részt szakértőként közbeszerzési kiírásokban és példákat fogok adni jó és rossz szakmai szempontokra. A célom az, hogy elinduljon egy szakmai párbeszéd az optimálisnak tekintett, valóban a minőséget szolgáló követelmények és bírálati szempontok meghatározására.”

Hogyan és milyen fejlesztéseket támogat az Európai Unió vállalkozások esetében 2016-2020 között? Előadó: Molnár D. Péter, szenior tanácsadó és Fió András vezető értékteremtési tanácsadó Versenyhajó Kft.

A 2014-2020-as Európai Uniós költségvetési ciklus vállalkozásoknak kiírt pályázatait java részt 2016-ban fogják kiírni, meghirdetni. A Versenyhajó Kft. célja, hogy már az Új év első napjaiban tájékozódjanak az érintettek a tervezett fejlesztési irányokról és konkrét projektlehetőségekről. Mindenki, akit érint, kapjon kielégítő tájékoztatást arról, hogy a vállalkozásának milyen előkészületeket kell megtenni a siker érdekében.

Helyszín:
Vén Diák Pub Budapest V. kerület, Egyetem tér 5.

Részvételi díj:
6 000 Ft+ÁFA/fő
MATISZ tagoknak kedvezménnyel: 4 000 Ft + ÁFA/fő

A rendezvényre itt tud regisztrálni!
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a részvételi lehetőség korlátozott (20 fő). A jelentkezés csak akkor válik véglegessé, ha arról írásban visszaigazolást kap, illetve ha kifizeti a részvételi díjat. Részvételi helyet a jelentkezés sorrendjében tudunk biztosítani.


további cikkeiVissza az elejére ↑