EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 nov 11 | szerző: Kiss Judit

0

Minőség, hangulat 1-től 10-ig?

Számomra az idei rendezvény lényegesen jobb volt, mint a tavalyi. Lekötöttek az előadások, tetszettek az előadók. Rossz szájízt a délutáni alacsony részvétel okozott. Az a passzivitás, érdeklődés hiány (?) ami a két szakmai szervezet vezetőjének előadását fogadta, nem alakult ki párbeszéd, nem voltak kérdéseink. Mugits József, Per-Clean Kft.

Úgy érzékelem, hogy a MATISZ tevékenysége sokat fejlődött az utóbbi években. Tetszett az idei program, az előadások, érdekes volt a nemzetközi kitekintés. Jövőre szívesen hallanék kis cég képviselőjétől előadást, beszámolót, hogy látják ők a szakma helyzetét, a lehetséges kitörési pontokat a kicsik számára, mik az érzéseik, tapasztalataik. Érdekelne továbbá a Nyugat-Európai helyzet, az árak, a munkaerőnk elvándorlásának kérdése, információk a piacunkról. Kaltenecker István, Novodox Kft.

Idén kimondottan jól sikerült az előadás-mix a konferencián. Tetszett, hogy a szervezők bátran nyitottak a könnyedebb, oldottabb előadások irányába. Hasznosak ezek az előadások, melyek témái az üzleti élet részét képezik és nem szigorúan a szakmára koncentrálnak. Egyre több, a szakmában ismert arccal találkozom ezeken a rendezvényeken és ennek örülök. A szakma erősödésére, a Szövetség reputációjának növekedésére utal ez. A gyártó – forgalmazó szekció komolyságát mutatja részvételük minősége a konferencián. Batári Ferenc, Future-FM Zrt.


további cikkeiVissza az elejére ↑