EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2015 szept 30 | szerző: Kiss Judit

0

Minden takarítási feladatra van megoldásuk

Nagy Sándorral a Nilfisk ügyvezetőjével beszélgetünk a cégről, a szakmáról, az október 20-i szakmai konferenciáról.

Van-e valami különlegessége, sajátos megkülönböztető jegye, és ha igen,  mi a Nilfisk takarítógépeknek a takarítógép gyártói piacon?

A Nilfisk több mint 100 éves múltja tele van olyan innovatív megoldásokkal, amelyek ma már standarddá váltak a takarításban. Cégünket a folyamatos innováció, az új és bizonyítottan hatékonyabb megoldások, a kiváló minőség és a szolgáltatások magas színvonala tették a világ egyik vezető professzionális takarítógép gyártójává. Ezt természetesen csakis a vevőközpontú gondolkodásunk révén tudtuk elérni. Büszkék vagyunk arra, hogy a Nilfisknek Magyarországon van az egyik legnagyobb termelő bázisa, nem csak a minőségi magyar munka, de a magyar tudásbázis is beépül cégünk termékeibe.

Hogy megy a cég sora? Melyek a mögöttünk álló egy – másfél év tapasztalatai?

Mi úgy véljük, a gazdaságból pozitív jelek érkeznek. Új termékeink nagyon jó fogadtatásban részesülnek a piacon. A vevői elégedettség növelésbe invesztált energiáink megtérülni látszanak

Mi a véleménye, melyek a szakma, a takarítási szegmens legfontosabb kihívásai napjainkban?

Hazánkban a takarítási szakma meglehetősen tőkehiányos, ezért a takarítógép gyártóknak erre a problémára válaszokat kell adniuk. Természetesen a Nilfisknek is vannak megoldásai, különböző alternatívákat tudunk kínálni. Rövid idejű szerződésekkel az alacsony takarítási díjak jelentette kihívásokra is megfelelő választ tudunk adni szolgáltató partnereinknek. Probléma még a takarítás minőségének normák alapján történő mérésének a hiánya.

Mik lehetnek az esetleges kitörési pontok? A Nilfiskben hogy látják, merre van előre?

A piac változó igényeire való gyors reagálás, a magas minőségű szolgáltatási színvonal folyamatos biztosítása, ami a vevői elégedettség növeléséhet vezet.

Miért gondolják fontosnak, hogy aktívan, támogató módon részt vállaljanak egy olyan szakmai rendezvényben, mint a 2015 –ös tisztítás – technológiai konferencia?

Fontosnak tartjuk, hogy a piac kihívásait közösen, gyártók és szolgáltatók együtt megvitassuk és megtaláljuk a közös megoldásokat. Fontos lenne együtt dolgozni a fentiekben említett takarítási standardok kidolgozásában, a takarítás szakma magasabb színvonalra és elismertségi szintre emelésében, államilag elismert és támogatott szabályozók kidolgozásában. Az ilyen jellegű rendezvények ezeknek a céloknak az elérését támogatják.

Terveznek-e valami különleges ajánlattal, meglepetéssel, ajándékkal kirukkolni a konferencia közönsége számára?

Természetesen! Az egyik legújabb fejlesztésű közép kategóriás gyalogkíséretű padlótisztítónkat ajánljuk fel kisorsolásra a konferencia résztvevői között,

egy Nilfisk SC500-ast, melynek nettó értéke
két millió forint.

A sorsoláson azok vehetnek részt,
• akik október 12-ig regisztrálnak a konferenciára,
• illetve az egy cégtől ketten érkezők.

Ha választhatna, mi lenne a két legfontosabb üzenet a cégétől, amit mindenképpen szeretnének, hogy tudja Önökről a takarító szakma?

Én csak egyet említenék. Rendkívül széles termékportfóliónknak, több mint 100 éves tapasztalatunknak és vevőközpontú gondolkodásunknak köszönhetően minden takarítási feladatra van rugalmasan kialakított megoldásunk. Lehet az akár a 21. század zöld követelményeinek megfelelő takarítási feladat vagy egy rendkívül nehéz ipari környezetben végzett takarítás. Mindenkit bátorítok, arra, hogy próbálja ki jól összeszokott, tapasztalt csapatunkat.

Találkozzunk október 20-án, Vecsésen!

Program

A rendezvény főtámogatója a Nilfisk_CMYK_out Kereskedelmi Kft.


további cikkeiVissza az elejére ↑