EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2015 aug 31 | szerző: Kiss Judit

0

Minden eladó! – Konferencia

Az ügyfélközpontúság már nem elegendő ismérve a jó értékesítőnek. Ma az ügyfélismeretre akár pszichológusként képes, az ügyfélből felkészült, annak minden problémájára választ adó, segítő, együttműködő értékesítési szakember a nyerő.

Részvételi jegye mellé a MATISZ kisorsol egy ingyenes VIP belépőt. Jelezze felénk a vásárlását! Az új gondolkodásmód, képességek, technikák tanulhatóak!

A rendezvény értékesítési szakember előadói áttekintést nyújtanak kkv-vezetőknek, hogyan alakítsák át a mai világ követelményeinek megfelelően értékesítési munkatársaik szemléletét, felkészültségét.

Minden eladó!
Szemléletváltás az értékesítési módszerekben

Időpont: 2015. szeptember 10. 10.00−16.30 (csütörtök)
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. (I. ker.)

Program:
Regisztráció: 9.30−10.00

10.00−10.30 Neuromarketing tippek a vásárlók meggyőzésére – Roger Dooley „Az agyukra megyünk!” című könyve alapján (Kiadja: Invicta Books). Előadó: Timár Gigi főszerkesztő, Piac & Profit online

10.30−11.00 A sales-es és a pszichológia. A jó emberismeret nélkülözhetetlen a sikerhez. Ügyfélismereti útmutató. Előadó: Kovács Eszter ügyvezető igazgató, Profil Training Kft.

11.00−11.30 Az értékesítők titkos lelki élete, avagy hogyan hozzuk ki értékesítőinkből a maximumot? Előadó: Oberfrank Zoltán marketing- és értékesítési szakértő, coach, Boom Solution Kft.

11.30−12.00 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.00−12.20 Hol az ügyfél? Hogyan találjuk meg / érjük el hatékonyan ügyfeleinket? Módszerek és praktikák a gyors és eredményes ügyfélszerzéshez, potenciális ügyfélkör kialakításához. Előadó: Vida-Gősi Bernadett ügyfélkapcsolati menedzser, Opten Informatikai Kft.

12.20−12.40 A megfelelő értékesítési attitűd, avagy miért csökken egy idő után az értékesítők teljesítménye és motivációja. Hogyan alakítsuk át a negatív beidegződéseket sikerorientált személyes hatékonysággá? Előadó: Darmó Magdolna szakmai ügyvezető igazgató, Consilium Humán Erőforrás Kft.

12.40−13.00 Miben segíthet a HR? Az értékesítő munkatársak kiválasztásának fontossága. A HR-támogatott értékesítési csapat felállítása. Előadó: Korycki Adrienn ügyvezető Salio Személyzeti Tanácsadó Kft.

13.00−13.20 A jó CRM: amikor már nem te vadászol az ügyfelekre. Előadó: Juhász Attila stratégiai tanácsadó, MiniCRM Zrt.

13.20−14.00 Konzultáció az előadókkal, ebédszünet

14.00−14.30 Lead-generálás a mai magyar piacon. Hol vannak a potenciális vevők, hogyan keltsük fel az érdeklődésüket? Előadó: Oberfrank Zoltán marketing- és értékesítési szakértő, coach, Boom Solution Kft.

14.30−15.00 Akciózás és az árak. Hogyan tálaljuk az árakat, hogy előnyös legyen? Előadó: Sipos Zoltán ügyvezető igazgató, Kreatív Kontroll Kft. www.marketingszoveg.com (felkérés alatt)

15.00−15.20 Honlap két-három kattintással. Miként támogatja az értékesítést egy jól felépített, megszerkesztett céges oldal. Előadó: Magyar Telekom Nyrt.

15.30−15.50 Konzultáció az előadókkal

15.40−16.00 Üzleti Kézfogó

A tematikaváltoztatás jogát fenntartjuk!

Regisztrálok a rendezvényre

Az egész napos rendezvény (szakmai konzultáció) részvételi díja:
1. Egy rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa/rendezvény.
2. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második, és további személy 30 %-os kedvezménnyel vehet részt!

Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).
A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel,egy éves Piac & Profit digitális előfizetés,valamint az elhangzott prezentációkat (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).


további cikkeiVissza az elejére ↑