EN  |  HU

TisztaShow 2016

Publikálva 2016 máj 23 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Mi már nagyon készülünk a TisztaShow-ra!

A háttérben már hónapok óta zajlanak a TisztaShow előkészületei, folyik az értékesítés, alakulnak a programok. Május 25-én, a HUNGEXPO B pavilonjában először állunk a szélesebb nyilvánosság elé a részletekkel.

Május 25-én, szerdán összeáll a kép. Amiről eddig csak részleteiben beszéltünk, azt most egyben is bemutatjuk: ismertetjük a TisztaShow szakmai programjait.

A TisztaShow regionálisan is egyedülálló kétnapos kiállítás lesz, hiszen a környező országokban egyre kevesebb lehetőség van arra, hogy a szakma ekkora nyilvánosság előtt megmutassa magát. Célunk hosszú távon nem kevesebb, mint feltenni a TisztaShow-t a nagy nemzetközi szakmai kiállítások palettájára.

A rendezvény részleteire már nem kell sokat várni. Most azonban lássuk, mit kell tudni a 25-i beharangozóról. A résztvevőket a HUNGEXPO B pavilonjába várjuk 10 órára. A pontos cím: Albertirsai út 10. A HUNGEXPO területére a Kerepesi út felől érkezve a Kincsem Park utáni, baloldalon található 1., úgynevezett VIP bejáraton keresztül lehet behajtani, a parkolás díjmentes a B pavilon mögötti parkolóban.

Várunk mindenkit szeretettel, kávéval, kis harapnivalóval és sok-sok információval!

Tags: , , , , ,


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑