EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2019 ápr 18 | szerző: Wohl Andrea

0

Megtartotta éves közgyűlését a MATISZ

Lezajlott a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) éves közgyűlése. Elfogadásra került többek között az elnöki beszámoló a 2018-as évről, a 2019-es évi működési- és költségvetési terv, és utóbbi keretén belül a 2019-től érvényes új tagdíjak.

A napirend megszavazása után Paár Zoltán, a MATISZ elnöke ismertette a 2018-as év eredményeit és eseményeit. Kiemelte a Takarítási Óradíj javaslatot, rövidített nevén a TOD-ot, a Budapest Cleaning Show előkészítését és megrendezését, a kerekasztal rendezvényeket, valamint a tisztítás-technológiai szakértői vizsgát szeptemberben. Elmondta, hogy új szakértői minősítő rendszer került bevezetésre, valamint, hogy a Budapest Cleaning Show nagy érdeklődés mellet, eredményesen zárult.

Megemlítette, hogy a kiállítás szervezését önerőből végzi a MATISZ, mely eredménye egy folyamatosan fejlődő, egyre profibb szakkiállítás. Kiemelte, hogy 2019-től egyértelműen külön választja a MATISZ mindennapos tevékenységétől a kiállítás szervezését.

A közgyűlés új felügyelőbizottsági tagot választott Nagy Anett (Brite-Sol Kft.) személyében.

A 2019-re vonatkozó tervek között említésre került a tisztítás-technológiai mester vizsgakövetelmények kidolgozásában való közreműködés, a szakmai ajánlatok értékelési szempontjaira vonatkozó irányelv kidolgozása, a szakértői tevékenység folytatását.

Ismertetésre került a 2020-as Budapest Cleaning Show költségvetése, szervezési előkészületei, és a közgyűlés által elfogadásra került a 2020-as Budapest Cleaning Show megrendezése.

A Közgyűlés elfogadta az Egyesület elnöke által előterjesztett tagdíj emelési javaslatot 2019-re vonatkozóan.

2019.03.28. Közgyűlés jegyzőkönyv

 

Tags: , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑