EN  |  HU

Higiénia világszínvonalon

Publikálva 2015 aug 14 | szerző: Kiss Judit

0

Megkönnyítsük-e a takarítók életét?

A Tork válasza határozott igen. Az Easy handling TM csomagolási rendszer célja a munka megkönnyítése a takarítószemélyzet számára. A Tork egyre több termék esetében használja az Easy Handling csomagolást.

Az Easy Handling™ a takarítóiparban hozzájárul a jobb munkakörnyezethez! 

A cél az volt, hogy olyan megoldást tervezzenek, amely javítja az ergonómiát, növeli a hatékonyságot, időt takarít meg és megakadályozza az igénybevétel miatti sérüléseket. Az Easy Handling™ rendszert egész Európában, valamennyi termékkategóriában bevezették, így hazánkban is.

„A takarítószemélyzet napjának jelentős részében a toalett-papír tartók, a papírtörlők újratöltésével foglalkozik” mondja Kristian Grennfelt, a Tork csomagolásfejlesztési és Ipari Design Központ vezetője.

150818. NO2.

„Az egyes munkafeladatok és használati funkciók elemzése során olyan megoldásra jutottunk, amely enyhíti a takarító személyzetet érintő terhelést és a cég számára is hosszú távú befektetést jelent. Egyre több Tork termék érkezik ebben az újfajta csomagolásokban a végfelhasználókhoz, amelyekre, ha már nincs szükség, könnyedén a hulladék tárolóba lehet helyezni.”

Kézre álló új funkciók egész sora segíti a takarítói munkát!

Az Easy Handling™ számos olyan funkciót jelent, amely a hagyományos csomagolásokhoz képest javítja a hatékonyságot és az ergonómiát. Például az új fogantyúk lehetővé teszik a takarító számára, hogy mindkét kezében egy-egy kartondobozt vigyen, ami ergonómiailag egészségesebb, az időhatékonyság szempontjából pedig előnyösebb.

A kartonok könnyebben nyithatók és hajthatók össze (nem szükséges hozzá eszköz), és különböző kézméretekhez alkalmazkodó funkciókkal rendelkeznek. A tervezők fejlesztési törekvéseik jelentős részét arra összpontosították, hogy a különböző funkciók a lehető legegyértelműbbek legyenek, hogy a takarítószemélyzet átlássa és könnyen meg is értse azokat.

„Az új csomagolások tervezésekor egy célt tartottunk szem előtt, hogy a takarítószemélyzet munkáját megkönnyítsük, és az általuk végzett feladatok ergonómiáját és hatékonyságát javítsuk” – összegzi Grennfelt. 150818. NO3.

 150818. NO1.

Tények és előnyök a Tork Easy Handling™ funkcióiról

• A csomagok vihetők egy kézben, és egyszerűbben hordhatók két kézben.
• Új nyitási lehetőségek: ragasztószalagos, ragasztott vagy perforált
• Az üres kartondobozok új összehajtási lehetősége
• Új fogantyú, amellyel akár 10 üres kartondoboz is összefogható
• Alkalmasabb a raklapokra való felrakodásra

Okosabban dolgozz, ne keményebben!

Az ergonomikus csomagolási rendszer fejlesztésekor és bevezetésekor ez a mondat lebegett az SCA fejlesztő szakemberei előtt: Okosabban dolgozz, ne keményebben!

Erre invitálják a takarító kollégákat is!
Könnyítsük meg együtt a takarítók életét!


további cikkeiVissza az elejére ↑