EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 szept 29 | szerző: Kiss Judit

0

MEGHÍVÓ & RÉSZLETES PROGRAM

Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy nagy örömmel és tisztelettel meghívjuk a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség rendezvényére.

Új seprű! – Tisztítás-technológiai Konferencia
Innováció, kényszerek és megújulás a takarítás piacon

Innováció
A rendezvény vezető gondolata ez évben az Innováció. A technológiai fejlődésben, a munkafolyamatok hatékonyságának javításában, a versenyképesség fenntartásában ugyan olyan fontos, megkerülhetetlen hozzáállás a megújulás képessége, az újítás, mint a vezető munkájában, a menedzsmentben.

Out of the box
Hogyan lássunk ki, még inkább, hogyan másszunk ki jól ismert vagy kevésbé tudatos dobozainkból, megszokott gondolkodási-, és cselekvési sémáinkból? Hogyan teremtsünk teret és alkalmakat gondolkodásunk felfrissítéséhez? Hogyan érhetjük el, hogy új impulzusok és gondolatok, mások tudása és tapasztalatai megtermékenyítsék vezetőink és munkatársaink gondolkodását, dinamizálják a szervezetünket?

Együttműködés
Napjaink leginkább inspiráló tapasztalata, hogy korábban nem gondolt együttműködésekben hatalmas erő és gazdasági potenciál rejlik. Ennek személyes és élmény szintű megtapasztalására nyújt kiváló lehetőséget a World Cafe Workshop.

Kérjük, legyen a Vendégünk!
Fogadja el a meghívásunkat, nem csak hasznos és kellemes napnak nézünk elébe, hanem olyannak is, ami sokféle, előre nem látható új iránynak és innovációnak lehet a kiindulópontja.

A konferencia részletes Programja.

Hotel Budapest Airport Stáció**** Vecsés

2014. október 14.
Itt tud jelentkezni!


további cikkeiVissza az elejére ↑