EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2014 jan 20 | szerző: Kiss Judit

0

Meghívó a MATISZ szakmai programjára a Burkolattechnikai szakkiállításra

COMFORT Burkolattechnika Szakkiállítás

SYMA Rendezvényközpont, Budapest, Dózsa György út 1. C csarnok
2014. február 19-21.

Speciális, szakipari takarítási módok, ismerkedési, kapcsolatépítési lehetőség takarítók, burkoló cégek, burkolattulajdonos vállalkozások vezetői között.

2014. február 19-21. között Budapesten megrendezendő 3 napos kiállítás záró napján a MATISZ, együttműködve az Epo-trend Kft-vel, négy szakmai programmal csatlakozik a kétévente megrendezett rendezvény ez évi témáihoz.

Február 21-én középpontban a takarítás!

 • Felületek karbantartása
 • Környezetbarát takarítás
 • Felületvédelem

1000 – 1200
MATISZ Szakmai Kerekasztal beszélgetést rendezünk, amelyre tagjainkat, létesítménygazdákat és külföldi szakmai szövetségek képviselőit is várjuk.

A Kerekasztal beszélgetés témája környezetbarát takarítás, környezetbarát védjegy bevezetése, és ennek gyakorlati alkalmazásával megújított Clean Europe bemutatása.

Miért érdemes részt venni a beszélgetésen?
Ritz Tibor, a MATISZ vezető szakértője így ajánlja a programot:

„Átalakulás zajlik a piacon. Az átalakulás lényege a különböző piaci szereplők együttműködésében, az úgynevezett célzott gazdasági ökoszisztémák megvalósításának hatékonyságában rejlik. Olyan ez, mint a természetben. Ugyanakkor nincs arra időnk, hogy ezek a változások spontánul és évmilliók alatt alakuljanak ki. Kulcskérdés kettő van. Kivel? Mit?”

Résztvevők: Barta Géza Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Kis Róbert Epo-trend Kft. ügyvezetője, Ritz Tibor MATISZ vezető szakértője.

1230 
ZÖLDEN TAKARÍTÓ és a ZÖLDEN TAKARÍTOTT díjak átadása az Epo-trend Kft-vel közösen azoknak a cégeknek, amelyek már 2013 –ban is fontosnak tartották a környezetbarát takarítást. A díjakról bővebben itt olvashat.

1300 
Clean Europe 2014 tisztítás-technológia szakmai verseny idei első fordulója. Várjuk a csapatok jelentkezését. Nevezze be kétfős csapatát a versenyre online  vagy az info@archiv-matisz.matisz.org címen, a versenyzők nevének és a nevező cég adatainak megadásával. További részletek a honlapunkon itt.

1600 
Ritz Tibor: Élet a burkolaton túl, konferencia előadás

„A tisztítás-technológia az a szakma, amely hosszú időn keresztül fenntartja a burkolat értékét. Olyan esetek is vannak, amikor a szakma képviselői értékesebbé teszik a burkolatot. A nem megfelelő beavatkozások ugyanakkor tönkre is tehetik azt, és az értékvesztés negatívan hathat a burkoló szakmára is. A tisztítás-technológiai és burkolói szakma párbeszéde tehát igen komoly piaci-, szakmai- és nem utolsósorban fenntarthatósági kérdés is. Az elmúlt időszakban több tanulmány, szabvány és irányelv látott napvilágot, melyek alkalmazásával összességében egy jobb gazdasági környezetet vizionálhatunk. Az előadás nemzetközi áttekintést ad a témában.”

Az előadás része a burkolástechnikai Mini Konferenciának, amelyen öt előadást, három szakma prominens szakértőit hallgathatják meg. Tudjon még többet a padlókról, korszerű padlótakarításról, karbantartásról és állag megóvásról! HTC Superfloor padlómegoldások, HTC Twister gyémánttisztítás.

Előadások:

 • Spránitz Ferenc (Esztrich és Ipari Padló Egyesület)
 • Ipari padlók releváns teljesítményjellemzői
 • Ritz Tibor (Tisztítás- Technológiai Tudományok Intézete)
 • Élet a burkolás után
 • Fülöp Lajos
 • Magas raktári padlók – induktív vezetés a HTC Superfloor padlóba
 • Godó Attila (God-Min Vállalkozásfejlesztési Mérnöki Kft.)
 • ESD padlók jelentősége az iparban
 • Terjék Anita (ÉMI szakértő)
 • Kül – és beltéri burkolatok csúszásellenállás vizsgálatai

Az idén a megszokottnál is több akció lesz az Epo-trend standon!

Minden eddiginél nagyobb felületen, 70m² -en. Érdemes lesz hozzájuk benézni, mert ott valóban mindig éppen történni fog valami. Élőben fognak szemcseszórni, csiszolni, polírozni, színezni, impregnálni, takarítani CONTEC felület-előkészítőgépekkel és HTC csiszológépekkel, az AMERIPOLISH dekorbeton–technológiájával és TENNANT takarítógépekre rögzített TWISTER gyémánt pad-ekkel.

A Burkolástechnikai Konferencia előadásai és a MATISZ Szakmai Kerekasztal beszélgetés részvételi díjasak. MATISZ tagok számára a kedvezményes részvételi díj a két programra együttesen 6.500 forint/fő, mely lehetőséget biztosít egy csapat benevezésére a Clean Europe tisztítás-technológia verseny első budapesti futamára.

Nem MATISZ tagok számára a Szakmai Kerekasztal beszélgetés részvételi díja 2.500 forint/fő.

Jelentkezzen most a programokra!

FIGYELEM! Nem MATISZ tagok a Burkolástechnikai Konferenciára közvetlenül a konferencia szervezőknél tudnak jelentkezni. Részletek itt.

A kiállítás megtekintése előzetes regisztráció esetén ingyenes.

A kiállítás elő-regisztrációjához az alábbi link használatával regisztráljon: http://www.exporeg.hu/comfort/reg.php?tip=9&meghivo=10

Ezt követően töltse ki az elő-regisztrációs adatlapot, majd a küldés gombra történő kattintás után a sikeres elő-regisztrációról e-mailben visszaigazolást fog kapni, melyet kérünk, hogy belépése meggyorsítása érdekében kinyomtatva hozzon magával és mutassa be a helyszíni regisztrációs pultnál.

Találkozzunk 2014. február 21-én!

Epo-trend logo small1017.matisz logo


további cikkeiVissza az elejére ↑