EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2021 okt 14 | szerző: Janicsek Zsuzsanna

0

XII. szakmai konferencia – Új világ, új világrend

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) szeretettel várja az idén 12. alkalommal megrendezett éves szakmai konferenciájára Önt, Kollégáit és Partnereit.

Időpont: 2021. november 18., csütörtök 09.00

Helyszín: online webinárium formában

A részletes program leírását itt találja!

A tisztítás-technológia iparág aktualitásai mellett minden évben igyekszünk olyan témákkal és előadókkal készülni, amelyek a szakemberek és vezető menedzserek számára értékesek, a mindennapi gyakorlatba átültethetők, újdonságok és a jövő irányait mutatják.

Idei konferenciánkon az Új világ, új világrend lesz a kiemelten fontos téma. A vírushelyzethez való alkalmazkodás nagyon komoly felkészültséget igényel, mind a cégek, mind a munkavállalók részéről.

Ehhez szeretnénk előadóinkkal a szolgáltatók, a gyártók a létesítménygazdálkodók részére hasznos tanácsokat, ötleteteket, információkat és megoldásokat nyújtani. A hangsúlyt igyekeztünk nem a nehézségekre, a mindennapi problémákra, hanem a jövőre, a fejlődésre fektetni.

A konferenciát idén egy kicsit rendhagyóbbra tervezzük, az előadások mellett, ugyanabban a témában pódium beszélgetések lesznek. Ezek során ugyanazt a témakört nem csak az előadó szemléletével, hanem a pódium beszélgetésekre meghívott vendégek különböző álláspontokkal, véleményekkel, tapasztalatokkal   egészítik ki, teszik teljessé azt.

MATISZ elnöke, Paár Zoltán Úr kérdést intézett a szakma képviseletében a kormány és a szervezeti kamarák felé a tervezett minimálbér emeléssel kapcsolatban, hogy milyen érvek és ellenérvek szóltak a gazdasági megvalósíthatóság mellett. A levelet itt olvashatja. A konferencián reményeink szerint erre is kapnak választ az érdeklődők.

Meghívott előadóink között szerepel többek között gazdasági témakörben Baksay Gergely úr, az MNB közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős igazgatója, Kis-Szölgyémi Ferenc Úr, B+N Zrt. vezérigazgatója, Fekete Judit, a BKIK oktatásért felelős vezetője, Pálos Ildikó szervezetfejlesztési vezető Trained LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, kérjük regisztráljon!

Regisztrálok a konferenciára

Találkozzunk november 18-án!

 


további cikkeiVélemény, hozzászólás?

Vissza az elejére ↑