EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2017 márc 10 | szerző: Kiss Judit

0

MATISZ közgyűlés

Tisztelt Tagtársunk!

2017. március 28-án, 13 órakor az Elektro Profi Irodaház alagsori nagytermében (Budapest XIV., Fogarasi út 2-6.) a MATISZ évi rendes közgyűlését tartja, melyre Önt ezúton tisztelettel meghívjuk.

A MATISZ alapszabálya értelmében 3 évente történik a szövetségben tisztújítás. A 2014. április 23-án megválasztott tisztségviselők mandátuma idén lejár, így az idei éves rendes Közgyűlés alkalmával új tisztségviselőket is fog választani a MATISZ Közgyűlése. A választás során öttagú Elnökséget és háromtagú Felügyelő Bizottságot szükséges választani.

A Közgyűlés által választandó tisztségekre az Elnökség által felkért háromtagú Jelölő Bizottság tesz javaslatot. Minden tag jogosult a jelölő listára további személyi javaslatot tenni. A Közgyűlés titkos szavazással fog a jelöltekről dönteni.

Kérjük jelöltjük nevét az info@archiv-matisz.matisz.org címre küldje el „Tisztújítás 2017” tárggyal.

A meghívó végén a linkekre kattintva olvashatja a Közgyűlési meghívót a napirendi pontokkal, az Elnöki beszámolót a 2016-os évről és tájékoztatást a tisztújításról. Kérjük hozza magával a „Meghatalmazást természetes személy részére” dokumentumot kitöltve.

Jöjjön el, vegyen részt a 2017. március 28-án 13 órakor a MATSZ éves rendes közgyűlésén!

Várjuk szeretettel!

Paár Zoltán
Elnök

Közgyűlési meghívó
Elnöki beszámoló 2016
Tájékoztatás a tisztújításról
Meghatalmazást természetes személy részére

Tags: , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑