EN  |  HU

Aktualitások

Publikálva 2022 szept 16 | szerző: Janicsek Zsuzsanna

0

MATISZ Kerekasztal megbeszélés 2022.09.20.

Meghívó

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség Egyesület Elnöksége és Szakértői szeretettel meghívják Önt és kollégáit egy vitaindító kerekasztal beszélgetésre. A megbeszélés témája: Hogyan legyen a szakmaiság megjelenítve egy pályázatban?

A MATISZ elkötelezetten a szakma mellé áll. Ebben a nehéz gazdasági és piaci helyzetben a megrendelőt rá kell ébreszteni a minőségi munka fontosságára, amelyért minőségi bér is társul.

A rendezvény részletes programját itt olvashatja.

Egy szabályozó rendszer kidolgozásának ötlete merült fel Ritz Tibor által, amelyet ezen a kerekasztalbeszélgetésen dolgoznának ki a megjelentek együttesen. A megbeszélés végére egy olyan javaslatnak kell körvonalazódnia, amellyel mindenki egyetért és a novemberi MATISZ konferencián (további kidolgozás után) bemutatásra kerül.

A kerekasztal megbeszélés időpontja 2022. szeptember 20.-án 9.00 órai kezdettel.

A kerekasztal megbeszélés helyszíne: Elektro Profi Irodaház alagsori konferencia terme. 1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.

Szeretettel várunk minden kedves kollégát! Megköszönjük, ha megosztja ön is ismerőseivel, kollégáival, akit érdekelhet az esemény!

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet kérünk az info@archiv-matisz.matisz.org email címre küldjenek meg részünkre.

 

Üdvözlettel

Paár Zoltán

MATISZ elnök

Tags: , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑