EN  |  HU

Rendezvények MATISZ ajánlással

Publikálva 2014 szept 11 | szerző: Kiss Judit

0

Marketing workflow – konferencia kedvezménnyel

Nyugtathatja magát olyasmivel az ember, hogy nem kell mindenhez érteni. Hivatkozhat arra, hogy a feladat nem is az övé, hiszen a videóvágási alapismeretek és a piackutatás két igen különböző dolog. Lehet abban is bízni, hogy az aktuális trendek majd rövid életűek lesznek, nem kell ezért beletanulni a lényegükbe. Ezek a kifogások mind-mind elsüthetők, csak az a baj, hogy ettől még kifogások maradnak. 

A valóság az, hogy érteni kell – legalább egy kicsit – mindenhez: tudni kell, hol találhatók a marketingmunka szempontjából releváns kutatási eredmények, ismerni kell azokat az eszközöket, amelyeken a fogyasztók várják az üzenetet.

Tisztában kell lenni azzal, hogy maximum hány (másod)perc hosszú lehet egy promó-videó, ha azt akarjuk, hogy sokan kattintsanak a „play” gombra.

Ezeket az ismereteket ráadásul karban is kell tartani, hiszen csak a friss tudás hasznos. A tudás azonban szerencsére nem elérhetetlen: a Menedzserképző Központ legújabb marketinggel foglalkozó konferenciáján átlátható módon, tematikus blokkokba sűrítve, gyakorlati példákkal gazdagon illusztrálva juthatnak hozzá az érdeklődők.

A tartalomból:

■ Az internetezésre használt platformok
■ Fogyasztói szokások a különböző eszközökre vonatkozóan
■ A közösségi hálózatok újdonságai, legutóbbi fejlesztések
■ Kreatív közösségi média kampányok
■ Tények és tévhitek a tartalommarketingről
■ Okostelefonra optimalizált tartalmak
■ A videóhirdetések trendjei
■ Gamification – játékok komoly téttel

A felszólalók:
Berényi Konrád ■ Lévai Richárd ■ Joanelli Tamás ■ Pécsi Ferenc ■ Hinora Bálint ■ Kolesár Krisztián

Időpont: 2014. október 1. (szerda), 12.35 – 17.35
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért

A rendezvény programjáról a Menedzserképző Központ honlapján olvashat.

A részvételi díj a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség tagjai, meghívottjai részére kedvezménnyel, 20 000 Ft + áfa összegben érhető el, melyet a következő hivatkozáson lehet érvényesíteni: JELENTKEZÉS

A rendezvény végén, a Hotel Azúr Prémium**** jóvoltából, egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás, félpanziós ellátást biztosító voucher kerül kisorsolásra a résztvevők között.

Bízunk benne, hogy a rendezvény programja elnyeri tetszését, és találkozunk a rendezvényen!

 


további cikkeiVissza az elejére ↑