EN  |  HU

Korábbi rendezvényeink

Publikálva 2017 aug 31 | szerző: Kapcsándi Dóra

0

Márkaépítés, munkaerő megtartás

Bevonzás, elkötelezés, megtartás: ezek a munkáltatói márka alapkövei, amelyről Horváth Ádám employer brand szakember tart előadást a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai konferencián.

Mit tanulhatunk munkáltatói márkaépítésben a világ legjobbjaitól? Hogyan teszik magukat láthatóvá, miként kötelezik el és hogyan tartják meg a munkavállalókat a legsikeresebb vállalatok és mit tanulhatunk ebből mi itt, Magyarországon 2017-ben?

Horváth Ádám employer brand szakember, Brandfizz Employer Brand Kft., Chief Sparkle Officer előadása a munkavállalói élmény megközelítés és integrált Employer Branding személet elsajátításáról is szól. Üzeneteket, tanulságokat, trendeket tudhatunk meg emellett a legjelentősebb globális munkáltatói márka rendezvényéről, a World Employer Branding Day-ről is.

Ez a téma kulcsfontosságú problémát jár körbe, amely szinte az összes hazai céget érinti. A tisztítás-technológiában különösen magas az élő munkaerő igény, miközben az egyik legrosszabbul fizetett szakmáról beszélünk. Nagy a munkaerőhiány, kevés a képzett szakember. Hogyan változtathatunk ezen a trenden, és akadályozzuk meg a munkaerő további elvándorlását?

A nap folyamán Horváth Ádám egy nagyon érdekes, 90 perces integrált munkáltatói márka workshoppal várja az első 40 jelentkezőt. Van csodaszer a munkaerőpiacon? Mi van a pénzen túl? Mivel motiválhatjuk a munkavállalókat, hogyan csökkentsük az elégedetlenséget? Hogyan lehet azonosítani a munkavállalók számára fontos munkáltatói értékígéreteket? Mi az az EVP és hogyan kapcsolódik a munkaadói hírnévhez? A program egy játékos értékígéret felméréssel kezdődik, valamint az integrált munkáltatói márka szemlélet elsajátítását tanulhatják meg a résztvevők interaktív módon. Munkavállalói élményciklus elemzés, azonnal bevethető tippek, praktikák, esettanulmányok várják az érdeklődőket.

A workshopra a létszám limitált, csak az első 40 jelentkezőt tudjuk fogadni. Jelentkezzen mielőbb, hogy biztosíthassa helyét!

Tags: , , , , ,


további cikkeiVissza az elejére ↑