EN  |  HU

Archiv

Publikálva 2013 aug 14 | szerző: Kiss Judit

0

Küldj egy jelet! Legyél csapattag! Gyűjts pontokat!

Több szem többet lát. Azt hiszem, ebben egyet érthetünk. Abban, hogy szövetkezünk-e valójában, vannak még kételyek.

Arra kérjük a MATISZ tagjait, ha újságolvasás, internetezés közben olyan írásra bukkannak, ami a szakmával kapcsolatos és fontos, vagy akár csak érdekes lehet az iparág résztvevői számára, küldje el nekünk az írás elérhetőségét, és mi feltesszük azt a MATISZ honlapjára.

Az aktív kollégák így tevőlegesen is részt vehetnek a szakmát érintő, a szakma számára fontos információk áramoltatásában, a honlap tartalmának bővítésében.

A beküldők neve, cégneve megjelenne a honlapon (ha nem akarja, nem jelenne meg) és minden publikált írásért járna +5 kreditpont a Nemzeti Referenciatárban.

A MATISZ név – egy fogalom. Egy üres fogalom mind addig, amíg a tagság, a vezetőség, a munkatársak nem töltik meg tartalommal.

A MATISZ, mint olyan, nem tud elvégezni semmi elvégezni valót. A Gömöri Andi, a Kiss Judit, a szakértők, az egyes tagok tudnak tenni valamit, ha tesznek valamit.

Ahhoz, hogy egy Szövetség sikeresen ellássa a feladatát A tagnak szövetkeznie és együttműködnie kell B taggal, C-vel és így tovább. Ellenkező esetben a Szövetség egy tartalom nélküli fogalom, hiszen nem szövetkezik senki senkivel, semmire.

Aktuálisan például annyit kellene csak tenni, hogy ha olvasol egy cikket és tetszik, érdekesnek találod, elküldöd az info@archiv-matisz.matisz.org email címre.

Kis lépés ez. De az ezer mérföldes utazás is egyetlen apró lépéssel kezdődik egy régi kínai bölcsesség szerint.


további cikkeiVissza az elejére ↑